BİM'de part time çalışmak mantıklı mıdır?

mehmet32127

Hectopat
Daha fazla  
BİM'e part time olacak şekilde bir yandan da üniversite okuyarak çalışımayı planlıyorum. Sizce ne kadar mantıklı olur? (kendime güzel bir laptop almayı planlıyorum da).

Başlangıç olarak iyi olabilir maaş ne kadar?

Başlangıç olarak iyi olabilir maaş ne kadar?

Hiçbir fikrim yok ama orada çalışmaya devam eden bir arkadaşım tam zamanlı maaşın 42 bin TL olduğunu fakat bulunduğu mağazanın 10 bin TL gibi bir kesinti yaptığını söylemişti(primler vs.de var o yüzden çok değişkenlik gösteriyor) onun dışında yarı zamanlı maaşı 24 bin TL gibi bir şey fakat 8 saat çalışma saati var yarı zamanlıda.

A101 de çalışmış biri olarak market sektörü çok değişik bir şey BİM'de de gördüm bunu nerede duracağın hangi bölmede çalışacağın asla belli olmaz hele ki böyle zincir marketlerde ve böyle 8 saat dediklerine bakma sayım olur sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalıştırırlar ben bir ara sabah saat 8 den akşam 3 e kadar sayım yaptığımızı hatırlarım bimde durumlar nasıl bilmiyorum ama genel olarak dediğim gibi zincir marketlerin sağı solu belli olmuyor iyice bir araştırıp girmekte fayda var.

Ek olarak çalışan sayısı gerçekten çok önemli ona dikkat etmen çok önemli.
Biz 2 katlı mağazada 2 kişi çalışıyorduk bazenleri.

Umarım aynı şeyin laciverti değildir de istediğin gibi olur.

A101 de çalışmış biri olarak market sektörü çok değişik bir şey BİM'de de gördüm bunu nerede duracağın hangi bölmede çalışacağın asla belli olmaz hele ki böyle zincir marketlerde ve böyle 8 saat dediklerine bakma sayım olur sabahtan akşama kadar eşek gibi çalıştırırlar ben bir ara sabah saat 8'den akşam 3'e kadar sayım yaptığımızı hatırlarım BİM'de durumlar nasıl bilmiyorum ama genel olarak dediğim gibi zincir marketlerin sağı solu belli olmuyor iyice bir araştırıp girmekte fayda var.

Ek olarak çalışan sayısı gerçekten çok önemli ona dikkat etmen çok önemli.
Biz 2 katlı mağazada 2 kişi çalışıyorduk bazen.

Umarım aynı şeyin laciverti değildir de istediğin gibi olur.

Dediğin olay cidden çok doğru olmanın yanında üzücü bir durum. Dediğin gibi bir şey yaşanması oldukça muhtemel ama eğer ki evimin oradaki BİM'e atanırsam(kadrodakiler ne kadar iyi kötü insan hiçbir fikrim yok) bayağı bir insan vardı en az 3-4 kişi falan. Bir ihtimal tarım kredi kooparetife falan da bir bakarım hatta oraya da girebilirim. Cidden iyi araştırmak gerçekten şart yoksa insanın hayatını karartırlar vallahi.

Yani hizmet sektörü zor bir sektör isterseniz 1 ay bir deneyin.

Dediğin olay cidden çok doğru olmanın yanında üzücü bir durum. Dediğin gibi bir şey yaşanması oldukça muhtemel ama eğer ki evimin oradaki BİM'e atanırsam(kadrodakiler ne kadar iyi kötü insan hiçbir fikrim yok) bayağı bir insan vardı en az 3-4 kişi falan. Bir ihtimal tarım kredi kooparetife falan da bir bakarım hatta oraya da girebilirim. Cidden iyi araştırmak gerçekten şart yoksa insanın hayatını karartırlar vallahi.
Öyle hocam maalesef bu sektör böyle ama denemeden de hiçbir şey bilemeyiz eğer çok fazla seçeneğiniz yoksa bir deneyin beğenmezseniz çıkarsınız zaten 1 ay diye hatırlıyorum 1 aya kadar istediğiniz gibi çıkabilirsiniz ihbar süresi o zamana kadar olmaz diye biliyorum çünkü çıkan arkadaşlarım vardı.

Öyle hocam maalesef bu sektör böyle ama denemeden de hiçbir şey bilemeyiz eğer çok fazla seçeneğiniz yoksa bir deneyin beğenmezseniz çıkarsınız zaten 1 ay diye hatırlıyorum 1 aya kadar istediğiniz gibi çıkabilirsiniz ihbar süresi o zamana kadar olmaz diye biliyorum çünkü çıkan arkadaşlarım vardı.

Bildiğim kadarıyla 2 ay deneme süresi var ihbar süreside 6 aydan sonra diye biliyorum.

Başvuru yaptınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı