BİM'de satılan Dijitsu 4K TV alınır mı?

Alcheinz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu cihazı alsam pişman olabileceğim herhangi bir yanı var mı Turkcell TV Plus kutusu kullandığım için yazılımının zaten benim için çok önemi yok ekranının büyük olmasının ve 4K çözünürlüğe sahip olması benim için önemli artı ve eksi yanlarını söylerseniz veya başka önerileriniz varsa konunun altında belirtmenizi rica ediyorum ürünün linkini aşağıya bırakıyorum.
Dijitsu 65" Google TV

Arkadaşlar bu cihazı alsam pişman olabileceğim herhangi bir yanı var mı Turkcell TV Plus kutusu kullandığım için yazılımının zaten benim için çok önemi yok ekranının büyük olmasının ve 4K çözünürlüğe sahip olması benim için önemli artı ve eksi yanlarını söylerseniz veya başka önerileriniz varsa konunun altında belirtmenizi rica ediyorum ürünün linkini aşağıya bırakıyorum.
Dijitsu 65" Google TV

Dijitsu 4K TV var bende de aynı (model değil) ama genel olarak TV iyi bir sorununu görmedim.

Ben Samsung 55Q80D kullanıyorum, dün misafirliğe gittik gittiğimiz evde de BİM'den alınma Dijitsu 4K televizyon vardı. Menü geçişleri kumanda görüntü kalitesi ciddi şekilde fark ediyor. Eğer benim gibi manyaksanız 40,50 GB 4K HDR film izlerim falan diyorsanız tavsiye etmem.

Konu başında bahsettiğim TV'yi aldım ve çok memnunum, Stremio'dan 4K HDR filmleri sorunsuz şekilde mükemmel olarak oynatıyor. Menü geçişleride oldukça güzel, kasma takılma veya donma gibi sorunlar yaşamıyorum. İçinde Google TV yüklü olması ayrı güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı