BİM'de satılan kulaklıklar iyi mi?

Bimden 50 Tl'ye kablosuz kulaklık almıştım. 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Mikrofonu berbat ama ses kalitesi olarak tatmin edici. Çok yüksek sesle müzik dinlerken ince sesler (tiz deniyor sanırım) kulağı bir tık acıtıyordu ama bu sonradan olan bir şey önceden hiç yaşamadım. Bim diye kötülemeye gerek yok zaten ülkenin durumu belli f/p olan ne varsa ona yönelmeliyiz. Kısaca alınabilir ama 13 14 Tl'lik kulaklıklardan çok fazla bir şey beklemeyin.
 
BİM'den 50 TL'ye kablosuz kulaklık almıştım. 1 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Mikrofonu berbat ama ses kalitesi olarak tatmin edici. Çok yüksek sesle müzik dinlerken ince sesler (tiz deniyor sanırım) kulağı bir tık acıtıyordu ama bu sonradan olan bir şey önceden hiç yaşamadım. BİM diye kötülemeye gerek yok zaten ülkenin durumu belli F/P olan ne varsa ona yönelmeliyiz. Kısaca alınabilir ama 13 14 TL'lik kulaklıklardan çok fazla bir şey beklemeyin.

Zaten çok şey beklemiyorum zaten kulaklığım var ama okula giderken kullanmaktan korkuyorum. Pahalı olduğu için ülkede hırsızlık çok var sonuçta. :D tek yapacağım şey gece film izlerken veya telefondan müzik dinlerken.
 

Geri
Yukarı