Hocam bende 360 kolu var ancak bunu PC'de çalıştırmak için aparat lazım. O aparatın orjinalini nerede bulabilirim?Alinmaz. BIM'den oyun ekipmani almayin ve zaten ürünün kendisi de pek iyi sayılmaz.
Xbox 360 kolu alin derim.
Hocam bende 360 kolu var ancak bunu PC'de çalıştırmak için aparat lazım. O aparatın orjinalini nerede bulabilirim?Alinmaz. BIM'den oyun ekipmani almayin ve zaten ürünün kendisi de pek iyi sayılmaz.
Xbox 360 kolu alin derim.
Hocam galiba bu Polosmart değil. Aktüel'den baktım ancak Polosmart ibaresini göremedim.
Bozulacağını bilerek almayı yeğliyorsanız seçim sizin. Ben olsam en kötü Logitech F310 alırım.Orjinallerin fiyatıyla bunun fiyatı aynı değil, bütçem olsa zaten orjinal alırım.
@Mirza Kaplan hocamız daha iyi bilirdi onu ama forumu birakti. Belki @Yener K. ile @592041 biliyordur.Hocam bende 360 kolu var ancak bunu PC'de çalıştırmak için aparat lazım. O aparatın orjinalini nerede bulabilirim?
@Mirza Kaplan hocamız daha iyi bilirdi onu ama forumu birakti. Belki @Yener K. ile @592041 biliyordur.
Onlarda zaten sıkıntı yok ama kablosuz olanlar maalesef alıcısı olmadan çalışmıyor. Bluetooth desteği de yok.Kablolu modeller sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Onlarda zaten sıkıntı yok ama kablosuz olanlar maalesef alıcısı olmadan çalışmıyor. Bluetooth desteği de yok.
Maalesef piyasa yükseldi. Yine Logitech kollar alınabilir seviyede. Eski model ama hala iş yapıyorlar.Yener abi onlar bizim dönemden kalma kızılötesi ile çalışıyordu sanırım
Her şey çok pahalı olmaya başladı, artık insanlara bir şeyler önerirken ya zorlaniyorum ya da önerdiğim ürüne utanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.