BİM'deki 330 TL'lik gamepad alınır mı?

@Mirza Kaplan hocamız daha iyi bilirdi onu ama forumu birakti. Belki @Yener K. ile @592041 biliyordur.

BİM'deki ürün bence alınmaz, ikinci el tarafında daha kaliteli modelleri tercih ederdim.

Biliyorum birçok elektronik ürünün fiyatı çok yükseldi ama kısa bir süre kullanıp çöpe atacağınız bir ürüne para vermeyin.

2.el kablolu Xbox 360 kontrolcüsü ve buna benzer başka kaliteli kontrolcüler piyasada var.

Şimdiden hayırlı olması dileklerim ile.

Kontrolcu

Böyle sıfır bir urun buldum.

Kablolu modeller sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Onlarda zaten sıkıntı yok ama kablosuz olanlar maalesef alıcısı olmadan çalışmıyor. Bluetooth desteği de yok.

Onlarda zaten sıkıntı yok ama kablosuz olanlar maalesef alıcısı olmadan çalışmıyor. Bluetooth desteği de yok.

Yener abi onlar bizim dönemden kalma kızılötesi ile çalışıyordu sanırım

Her şey çok pahalı olmaya başladı, artık insanlara bir şeyler önerirken ya zorlanıyorum ya da önerdiğim ürüne utanıyorum.

Bugün konu sahibi arkadaşımıza kaç yıl öncesinin kontrolcüsünü önermek içime sinmesede mecbur kalıyorum.

Maalesef piyasa yükseldi. Yine Logitech kollar alınabilir seviyede. Eski model ama hala iş yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…