Hiçbirşey alamadım.MerhabalarBİM'den neler alındı bakalım? Bekliyoruz
![]()
Hiçbirşey alamadım.MerhabalarBİM'den neler alındı bakalım? Bekliyoruz
![]()
Birazda köşede kalmış sıkıntı olmaz umarım.
Facebook oyun grubunda isim versem sıkıntı olur mu ?Çok köşede kalmış, yorumları görmesem bi' parti de ben sövecektimResim nereden alıntı acaba?
Yok hocam, Letgo'da satan tiplerden mi diye soracaktım. Gerek yok.Facebook oyun grubunda isim versem sıkıntı olur mu ?
İyi mi hocam?Polosmart Phoenix pgm05 kulaklık.
Şu yeni gelen mause kulaklığa vs. bakmaya gittim. Bizim burada ki bimde kimse o tarz şeyler almadığı için hala laflarda duruyordu. Öğlen 4 te gittim hala duruyordu. Belki hala daha duruyor olabilir.MerhabalarBİM'den neler alındı bakalım? Bekliyoruz
![]()
Ben memnun kaldım. Mikrofonu iyi, sesi iyi 100 lira fiyatına rağmen rgb bulundurması da gayet güzel olmuş.İyi mi hocam?
Deneyimlerinizi söyleyin, bende alacağım.
Hocam mesajın tonundan anlaşılıyor ama yine de soracağım. Almadınız mı?Şu yeni gelen mause kulaklığa vs. bakmaya gittim. Bizim burada ki bimde kimse o tarz şeyler almadığı için hala laflarda duruyordu. Öğlen 4 te gittim hala duruyordu. Belki hala daha duruyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.