BİM'den alınan Google Play kod sahte çıktı

714816

Decipat
6 Kasım'da İzmir'de bir BİM şubesinden 400 TL'lik Google Play kod aldım. Eve gidince kodu kullanmak istedim lakin hata verdi. Google müşteri hizmetleri ile görüşünce kodun sahte olduğu ortaya çıktı. 8 Kasım'da aynı şubeye gittiğimde ilk önce "Biz ona bakamıyoruz müşteri hizmetleri ile görüşmeniz lazım" dediler. Onlara müşteri hizmetleri ile görüşmemi ortaya koyduğumda çalışanın gözleri far görmüş tavşan gibi açıldı. Hemen başka çalışanları çağırdı. Sonunda biri geldi ve durumu sözde "merkeze" gönderdiler ve 3 gün sonra cevap gelir dediler. Ben onlara bu kadar beklemek istemediğimi ve Google gibi bir firmayı kullanarak dolandırıcılık yaptıklarını söyleyince yapacak bir şeyleri olmadıklarını söylediler.
Uzun lafın kısası, BİM'den bırakın dijital ürünleri, alışveriş bile yapmayınız. Dolandırıcı olmaktan öteye geçememişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani geçmiş olsun hocam ama sanırım size denk gelen ufak bir aksilik olmuş bu durum. Son cümlenize pek katılmıyorum. Umarım hallolur işiniz ki halledeceklerini de düşünüyorum.

Herşey olmuş olabilir bilmeden konuşmayacağım ama hocam yanlış anlamazsınız kod alışverişinizi kartınız var ise webden yapsanız daha iyi olmaz mı?
Konuyu anlamıyorsunuz, ben parasından değilim. Bu düpedüz dolandırıcılık. Kodun tarihi geçse ya da kullanılmış olsa neyse o kaza ile olur, lakin BİM'in kendisinin sahte kod vermesi kabul edilemez.
Yani geçmiş olsun hocam ama sanırım size denk gelen ufak bir aksilik olmuş bu durum. Son cümlenize pek katılmıyorum. Umarım hallolur işiniz ki halledeceklerini de düşünüyorum.
Google'nin destek sitesinde daha kaç tane aynı benim yaşadığım konular var hiç baktınız mı?

Yanlış anlamayınız öfkemi sizden çıkartmıyorum. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Konuyu anlamıyorsunuz, ben parasından değilim. Bu düpedüz dolandırıcılık. Kodun tarihi geçse ya da kullanılmış olsa neyse o kaza ile olur, lakin BİM'in kendisinin sahte kod vermesi kabul edilemez.

Google'nin destek sitesinde daha kaç tane aynı benim yaşadığım konular var hiç baktınız mı?

Yanlış anlamayınız öfkemi sizden çıkartmıyorum. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Dava açın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı