BİM'den alınan Polosmart PSG07 Bluetooth pin istiyor

H3rus

Decapat
Daha fazla  
BİM'den başlıktaki cihazı satın aldım bilgisayara Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda pin istedi bunun bir çözümü var mı? Mobilde bir sıkıntı yaratmıyor.

Son düzenleme:
BİM'den başlıktaki cihazı satın aldım bilgisayara Bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda pin istedi bunun bir çözümü var mı?
Hocam bende de aynı kol var. Bluetooth'u kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın. Bluetooth ile nasıl bağlayacağınız tam olarak incelemem de yazıyor bakabilirsiniz.

Bende de istiyor ara sıra PIN.

denedim işe yaramıyor

Hocam bende de aynı kol var. Bluetooth'u kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın. Bluetooth ile nasıl bağlayacağınız tam olarak incelemem de yazıyor bakabilirsiniz.

Bende de istiyor ara sıra pın.

Denedim ama işe yaramadı maalesef.

Genelde kullanım kılavuzu ya da içerikte Bluetooth şifresi yazar hocam.

İnceledim ama bulamadım.

Son düzenleme:
denedim işe yaramıyor

Denedim ama işe yaramadı maalesef.

İnceledim ama bulamadım.
Hocam ilk başta bluetooth'u kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın ardından bluetooth kapalı olacak şekilde ilk başta share sonra PS tuşuna aynı anda basarak çift flaş yanıp sönmesini bekleyin. Yanıp sönerken bluetooth'u açıp wireless controller'ı seçin. PIN isterse iptale basıp bekleyin.

Hocam ilk başta Bluetooth'u kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın ardından Bluetooth kapalı olacak şekilde ilk başta share sonra PS tuşuna aynı anda basarak çift flash yanıp sönmesini bekleyin. Yanıp sönerken Bluetooth'u açıp Wireless Controller'ı seçin. Pın isterse iptale basıp bekleyin.

Olmuyor :(

Hocam ilk başta Bluetooth'u kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın ardından Bluetooth kapalı olacak şekilde ilk başta share sonra PS tuşuna aynı anda basarak çift flash yanıp sönmesini bekleyin. Yanıp sönerken Bluetooth'u açıp Wireless Controller'ı seçin. Pın isterse iptale basıp bekleyin.

Çift flash bir süre sonra kapanıyor.

Evet zaten kapanması lazım bir süre sonra fakat dediğim gibi olması lazım normalde.

İptale bastıktan sonra ne yapmam gerekiyor.

Evet zaten kapanması lazım bir süre sonra fakat dediğim gibi olması lazım normalde.

Ben masaüstü kullanıyorum anakartımdada Bluetooth özelli bulunmuyor o yüzden bende adaptör kullanıyorum adaptörde bir sıkıntı olabilir mi?

İptale bastıktan sonra ne yapmam gerekiyor.

Ben masaüstü kullanıyorum anakartımdada Bluetooth özelli bulunmuyor o yüzden bende adaptör kullanıyorum adaptörde bir sıkıntı olabilir mi?

Ben de Online olarak bir kol satın aldım, bende de aynı sorun devam etmekte. Siz çözümü bulabildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı