BİM'den alınan Senna marka televizyonun altında Onvo markası yazıyor

Markası TV üzerine vida ile tutturulmuş sökünce Onvo yazdığından dolayı soruyorum marka sahibi aynı kişi BMW logosunu söküp Audi logosu ile sattığını düşün.
Direk ürünü sevmediniz sanırım? Yapacağınız hiçbirşey yok.

Markası TV üzerine vida ile tutturulmuş sökünce Onvo yazdığından dolayı soruyorum marka sahibi aynı kişi BMW logosunu söküp Audi logosu ile sattığını düşün.

Bunda anormal bir durum yok ki hocam. Kullandığınız çoğu elektronik şeyde bu tarz durum ile karşılaşabilirsiniz; telefondan ekran kartına, hoparlörden ses kartına...

Bir civatası bile farklı olmayan ürünler pek çok farklı marka adı altında satılabilir.
Hiçbir engel yok. Civatası farkı değilse serivisi farkılıdır.. garantisi farklıdır.. distrübütörü farklıdır vsvsvsv
Ürünün markası faturasında ne yazıyor ise odur. Altında Onvo yazıyor.. bu Onvoymuş da diyemezsiniz.

Hocam satın aldığınız 3-5 bin liralık TV için 30 bin lira tazminat alamayacaksınız maalesef. Yapılan şey yasal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı