BİM'den nasıl istifa edilir?

Hemen ya, boş bir saniye duramıyorsun vallahi de billahi. Sonra kendi işlerini de bana kitliyorlar, anlamıyorum. Sanıyorlar sesimi çıkarmıyorum diye de... Neyse deyip geçiyorum yeniydim diye.

Dilekçe vermeden de iyi, direkt çıkış işlemini veriyorlarsa ne güzel, öper başıma koyarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haber vermeliydin gibi laflara karşı ne demeliyim peki ayrıca 3 gün işe gitmezsem otomatikman sonlanıyor mu sigortam bunlar kötü bir sekilde yansımaz değil mi o durumda.

Otomatik sonlanıyor mu bilmiyorum genelde çıkış veriyorlar evine tebligat geliyor iş akdinize son verilmiştir diye. Haber vermeliydin dedikleri zaman yapamıyorum diyebilirsiniz genelde tamam der dilekçeni alırlar ama bazıları korkutmaya çalışır. Yerinizde olsam ben istifa edeceğim diyin ve dediklerine aldırış etmeyin. Tahminen yaşınız küçük ve çekiniyorsunuz. İsterseniz aileniz ile gidebilirsiniz.

48 kod pek etki etmiyor aslına bakarsak. Yüz kızartıcı suç baya sorun oluyor

Bende onu duydugum için devamsızlık olaylarına girmek istemiyorum, direkt müdüre kağıt vereyim o zaman is sonu.

A101'den ayrılırken müdürüme haber verdim 1 gün sonra çıkabileceğimi söylemişti bana. Deneme süresinde sıkıntı olmuyor. Onun dışında 2 hafta ihbar süresi var ama şu an müdürünüze söylerseniz belki hemen belki 1 2 gün sonra çıkabileceğinizi söyler.

Daha öncesi sigortasız işte çalıştığım için sorun olmuyordu, gelmeyince de sigortalı olarak girdiğim ilk iş olunca aklımda soru işaretleri oldu dediğiniz gibi bir tık çekinen birisiyim o yüzden teşekkür ederim.

Yaz döneminde olduğumuz için işçi bolluğu vardır diye düşünüyorum, sorun olmaz gibi genelde ama uyuzluk cıkarmazlar umarım. Sağ olun.

Yaz döneminde olduğumuz için işçi bolluğu vardır diye düşünüyorum sorun olmaz gibi genelde ama uyuzluk cıkarmazlar umarım sağ olun

En kötü 1 hafta derler hocam. Fazlasını söylerlerse bölge müdürünüzle konuşun belki yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…