BİM'den nasıl istifa edilir?

Kanun. Sigortalı çalıştığın tüm işyerlerinden deneme süresi dışında 2 hafta önceden bildirmesi gerekiyor yerine işçi bulunması için. Sadece BİM için geçerli değil yani her işte böyle.

Deneme süresi dışı doğrudur ihbar süresi ama benim daha baslayalı 1 hafta olduğu için olmaz diye düşünüyorum. Derlerse de öyle bir hakları yok derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftalık parandan vazgeçeceksen direkt müdürü arayıp işi bıraktığınızı bölge sorumlusuna iletmesini ve kalan haklardan feragat ettiğini bildirmesini istersin o dakika çıkışın olur. 1 haftalık parayı alacaksan normal çalışmaya gider müdüre söylersin sana der ki eleman bulana kadar bir kaç gün daha sabret.

Merhaba, bir hafta önce BİM'de çalışmaya başladım ancak iş fazla ağır geldiği için istifa etmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Bir de istifayı verdiğim gün çıkışım kabul olur mu?
Dilekçede nelere dikkat etmeliyim?
Hocam mantıken herşekilde olur da. Her iş ilk hafta aşırı ağır geliyor. Bence en azından 1 aylık maaş alın sonra direk ben yapamıycam diyerek bitirin işi gitsin.

Teşekkür ederim. Peki, dilekçede ne yazabilirim? İşin de, erkek olduğum için mal geliyor, yarısını bana taşıttırıyorlar, geri kalan yarısını kendi aralarında bölüşüyorlar. Müdürle kanka olan bir çocuk var aralarında, o da iş yapmıyor. Neredeyse her gün ayrı laf diyorlar. Bir hafta oldu ama bel ağrısı yüklendi bile. Tahammül edilecek ortam değil. Paraya muhtaç durumda değilseniz yazılandan fazla süre çalıştırıyorlar, ekstra da.

Sen de mi BİMdeydin?
ChatGPT harika dilekçeler yazıyor eğer çok bilgin yoksa ona yazdırabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı