BİM'den PlayStation 4 alınır mı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 4.062
Makaleler
65
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar,

konuyla ilgili birçok konu açılınca video çekerek açıklamak istedim. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de şu açıdan bakın.
Bim'de satılan bu anahtar ürünler asla raflarda bulunamıyor. Personel bunu geceden satın alıp, sabah mağaza açışında fiş kesiyor. Bu duruma defalarca tanık oldum.

Anayasal olarak Sony servisinin bakması gerekmiyordu. Başka bir yerde videosunu izlemiştim, adam ithalatçı garantili PS 4'ü bozulunca tüketici hakem heyetine gidip Sony'nin kendi resmi servisine yollamıştı.

Güzel video olmuş teşekkürler. Ben PS4 Slim almayı düşünüyordum ama PS5 haberlerini görünce vazgeçtim. Bu yıl çıkar mı PS5?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anayasal olarak Sony servisinin bakması gerekmiyordu. Başka bir yerde videosunu izlemiştim, adam ithalatçı garantili PS 4'ü bozulunca tüketici hakem heyetine gidip Sony'nin kendi resmi servisine yollamıştı.

O konuda bilgim yok. Ancak gerçek bile olsa yine uğraştıracağı için Eurasia garantili tercih etmekte fayda var. :)

Mikrofonum yok, iPhone 8 ile ses kaydı yapıyorum.

Güzel video olmuş teşekkürler. Ben PS4 Slim almayı düşünüyordum ama PS5 haberlerini görünce vazgeçtim. Bu yıl çıkar mı PS5?

PS5'in 2020'de tanıtılması bekleniyor. Artık ne zaman raflarda olursa... Zaten fiyatı da çok yüksek olacaktır ve oyun konusunda çok kısır olacaktır. O yüzden Slim hala alınabilir.
Teşekkürler arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı