- Makaleler
- 2
Çok güzel ve bilgilendirici bir video olmuş.
Ağzınıza sağlık. 
2020 yılının son çeyreğinde piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor ama bu sene çıkmayacağı kesin.Güzel video olmuş teşekkürler. Ben PS4 Slim almayı düşünüyordum ama PS5 haberlerini görünce vazgeçtim. Bu yıl çıkar mı PS5?
Ara nesil konsollar olan Pro'nun ve One X in avatantajları var kesinlikle. Mesela oyunlar standart Ps4 ve Xbox One da 900p-1080p çözünürlüklerde çalışırken Pro ve One X de ise 1440p-1800p gibi yüksek çözünürlüklerde görüntü sunuyor kimi oyunlar ise dinamik 4K da (2160p) çalışıyor aynı zamanda stabil bir performans sunuyor. Ps4 ve Xbox One düşük çözünürlükte çamur gibi grafikler ile daha stabil 30 fps bile sunamıyor.Açıkçası ben de Pro'nun bir avantajını göremiyorum. Pro'nun avantajı PS5 çıktıktan sonra PS4 Slim ve düz modellerin performansı yetersiz kalırsa ortaya çıkar.
Mevzu BİM'in nereden aldığı değil.
Videoyu izledim ama katılmıyorum Bim'den de paşa gibi alınır Ps4.O konuda bilgim yok. Ancak gerçek bile olsa yine uğraştıracağı için Eurasia garantili tercih etmekte fayda var.
Mikrofonum yok, iPhone 8 ile ses kaydı yapıyorum.
PS5'in 2020'de tanıtılması bekleniyor. Artık ne zaman raflarda olursa... Zaten fiyatı da çok yüksek olacaktır ve oyun konusunda çok kısır olacaktır. O yüzden Slim hala alınabilir.
Teşekkürler arkadaşlar.
Videoyu izledim ama katılmıyorum Bim'den de paşa gibi alınır Ps4.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.