BİM'den PoloSmart klavye ve mouse alınır mı?

MarsVeNüs

Hectopat
Yer
Venüs
26 Kasım 2021'de BİM'e gelecek olan PoloSmart klavye ve mouse'u almak istiyorum ama fiyatı fazla ucuz geldi. BİM sattığı için de güvenebileceğimi düşünüyorum (A101 olsaydı almazdım). Pek fazla oyun oynamam ama yine de kablosuz Piranha klavye mouse setiyle oynamak da baydı, oynadığım oyunun tadını almak istiyorum.

26 Kasım 2021'de BİM'e gelecek olan polosmart klavye ve fareyi almak istiyorum ama fiyatı fazla ucuz geldi. BİM sattığı için de güvenebileceğimi düşünüyorum (A101 olsaydı almazdım). Pek fazla oyun oynamam ama yine de kablosuz Piranha klavye mouse setiyle oynamak da baydı, oynadığım oyunun tadını almak istiyorum.

1 aya elinizde kalır hocam alınmaz.

Günü kurtarsın dersen alınır, ha yok uzun vade için beklentilerin büyükse o işi unut derim.

Kesinlikle alınmaz. O hataya düştüm ben hala da kullanıyorum ocak ayında falan almıştım ama çok kalitesiz gerçekten ve en büyük sorunu ışıkları "scroll lock" tuşuyla kapatıyorsunuz PC'yi açınca orada sorun yok ama PC'yi uyku moduna alınca ya da kapatınca ışıklar otomatik açılıyor yanmaya başlıyor arkadan PSU şalterini kapatana kadar. Işıklar yanmaya başlar başlamaz PC bunu bir tepki olarak algılıyor olsa gerek çünkü uyku moduna girer girmez tepki aldığını sanıp geri açılıyor. Bu çok büyük bir sorun gibi durmuyor ama emin olun öyle çünkü SSD diskler olmasına rağmen PC'yi her zaman kapatıp açmak işkence haline dönüşüyor bir zaman sonra.

Hemen bozulur yada bozulmaz orası şansa bağlı, pek bozulacağını da sanmıyorum ama bu mosueyi kaliteli bir oyun mousem olsun dersen yada rekabetci oyunlarda kullanırım dersen pek alınabilecek bir ürün değil. Rekabetçi olmayan oyunlarda ve gündelik kullanilabilir. Ben bir süredir kullanıyorum biraz buyuk olduğu icin almıştım, elin masaya değmesini en aza indiriyor.

BIM ürünü polosmart bir mouse'm var. 5. ayı doldurmuşuzdur kendisiyle.

Kesinlikle alınmaz. O hataya düştüm ben hala da kullanıyorum ocak ayında falan almıştım ama çok kalitesiz gerçekten ve en büyük sorunu ışıkları "scroll lock" tuşuyla kapatıyorsunuz PC'yi açınca orada sorun yok ama PC'yi uyku moduna alınca ya da kapatınca ışıklar otomatik açılıyor yanmaya başlıyor arkadan PSU şalterini kapatana kadar. Işıklar yanmaya başlar başlamaz PC bunu bir tepki olarak algılıyor olsa gerek çünkü uyku moduna girer girmez tepki aldığını sanıp geri açılıyor. Bu çok büyük bir sorun gibi durmuyor ama emin olun öyle çünkü SSD diskler olmasına rağmen PC'yi her zaman kapatıp açmak işkence haline dönüşüyor bir zaman sonra.
Işıklarının açık kalması pek etkilemiyor beni, eski İzoly klavyede de ışıklar scrool lock ile kapatılıyordu, ışıkları kapatıyordum ve sorun bitiyordu. Zaten kullanmadığım zaman fişten çekiyorum bilgisayarı. Tek korkum şöyle 1 yıl bile mi idare etmez beni...
BIM ürünü polosmart bir mouse'm var. 5. ayı doldurmuşuzdur kendisiyle.
Nasıl, güzel vuruş hissiyatı veriyor mu hocam. Bana şöyle hafif ama aynı zamanda büyük bir şey lazım. Ellerim geniş olduğu için bu kablosuzlar bana fare(hayvan olan) gibi geliyor. Ve kaliteli mi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı