BİM'den PoloSmart klavye ve mouse alınır mı?

Işıklarının açık kalması pek etkilemiyor beni, eski İzoly klavyede de ışıklar scrool lock ile kapatılıyordu, ışıkları kapatıyordum ve sorun bitiyordu. Zaten kullanmadığım zaman fişten çekiyorum bilgisayarı. Tek korkum şöyle 1 yıl bile mi idare etmez beni...
PC'yi uyku moduna alamıyorsunuz anlattığım gibi ona dikkat edin ama diğer soruya gelirsek neredeyse 1 yıl oldu ocak ayında almıştım hiç teklemedi bu biraz da şansa bağlı.

Nasıl, güzel vuruş hissiyatı veriyor mu hocam. Bana şöyle hafif ama aynı zamanda büyük bir şey lazım. Ellerim geniş olduğu için bu kablosuzlar bana fare(hayvan olan) gibi geliyor. Ve kaliteli mi?

Hocam sana şöyle söyleyeyim. Ben çok kötü bir fareden bu fareye geçtim. O yüzden bana her türlü artısı var. Ama eli terletiyor. Ayrıca ek olarak bulunan tuşlar makro özelliği falan yok. Web sayfalarında ileri geri tuşlarının yerini alıyor.

Titretiyor yazmışım 😀. Terletiyor olacak.

PC'yi uyku moduna alamıyorsunuz anlattığım gibi ona dikkat edin ama diğer soruya gelirsek neredeyse 1 yıl oldu ocak ayında almıştım hiç teklemedi bu biraz da şansa bağlı.
Benim bilgisayarı uykuya alınca sapıtıyor zaten, uykuya almıyorum bu yüzden. PoloSmart için hepsiburada'da falan F/P demişlerdi, satıcı da BİM olunca orta halli güzel bir şey gibi düşündüm.
Hocam sana şöyle söyleyeyim. Ben çok kötü bir fareden bu fareye geçtim. O yüzden bana her türlü artısı var. Ama eli terletiyor. Ayrıca ek olarak bulunan tuşlar makro özelliği falan yok. Web sayfalarında ileri geri tuşlarının yerini alıyor.

Titretiyor yazmışım 😀. Terletiyor olacak.
Makroya falan da ihtiyacım yok, sadece sağa sola döndürüp dıkşın dıkşın yapsam yeter :D.
Bu arada makro tuşlarına harf atarsanız makro oluyor falan diye duymuştum.

Benim bilgisayarı uykuya alınca sapıtıyor zaten, uykuya almıyorum bu yüzden. Polosmart için Hepsiburada'da falan F/P demişlerdi, satıcı da BİM olunca orta halli güzel bir şey gibi düşündüm.

Makroya falan da ihtiyacım yok, sadece sağa sola döndürüp dıkşın dıkşın yapsam yeter :D.
Bu arada makro tuşlarına harf atarsanız makro oluyor falan diye duymuştum.

Aim konusunda bana göre başarılı.

Elinde falan kalmaz güzel dostum, gayet kullanırsın. Klavye mouse gibi yan ürünlerin olması gereken fiyatı budur zaten. Klavye ve mouse'nin kullanım amacı bellidir, 10 lirada olsa 1.000 lirada olsa sağlayacağı fayda ve işlevi bellidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı