Yakında BİM’de satılacakmış sanırım. Alınır mı ?
Yaniliyorsunuz, Slim de gayet iyi cihaz. Asla pisman etmez. Bazen "Keske Pro alsaydim." dedirtir ama asla pisman etmez.Garantisi bir firmaya yaptırıyordur yaptırsa, öyle sorun çıkaran makineler değiller, zaten Pro almadıktan sonra, almanın bir mantığı yok, arada çok fark var.
Yaniliyorsunuz, Slim de gayet iyi cihaz. Asla pisman etmez. Bazen "Keske Pro alsaydim." dedirtir ama asla pisman etmez.
Cihaz daha guzel ona lafim yok. Dediginiz gibi kiyaslanamaz. Daha cok para daha cok performans. Slim kullaniyorum. Bazen Pro alsaydim dedigim oldu ama bir pismaniyet olusmadi icimde.Ben Pro kullanıyorum daha önce Slim kullandım Traktörden uçağa geçiyorsun her anlamda FPS olsun Grafikler olsun (supersampling)
Supersampling, videoların yüksek çözünürlükte (4K TV'ye bağlıymış gibi) işlenmesini sağlar ve ardından görüntü kalitesini bağlı ekranın doğal çözünürlük çıkışına göre ayarlar. Sonuç olarak daha ayrıntılı ve yumuşak görüntülerin elde edilmesinin yanı sıra oyun içi görülebilir mesafeler artırılır.
Ayrıca FPS 60 oluyor oyuna göre değişiyor.
Bence kıyaslanamaz bile.
Bende Slim olsa şuanda direk satarım.
Her türlü yanılıyorsunuz. Evet arada fark var fakat sizin abarttığınız kadar değil. PRO ve Slim modellerine sahibim. Neredeyse her oyunda aynı FPS oranları ve aynı grafiksel farklılıklar. Yani fazla değişen bir şey yok. TV gerçek 4K ise biraz fark ettiriyor o kadar.Ben Pro kullanıyorum daha önce Slim kullandım Traktörden uçağa geçiyorsun her anlamda FPS olsun Grafikler olsun (supersampling)
Supersampling, videoların yüksek çözünürlükte (4K TV'ye bağlıymış gibi) işlenmesini sağlar ve ardından görüntü kalitesini bağlı ekranın doğal çözünürlük çıkışına göre ayarlar. Sonuç olarak daha ayrıntılı ve yumuşak görüntülerin elde edilmesinin yanı sıra oyun içi görülebilir mesafeler artırılır.
Ayrıca FPS 60 oluyor oyuna göre değişiyor.
Bence kıyaslanamaz bile.
Bende Slim olsa şuanda direk satarım.
Oyuna göre değişiyor, Modu 1080p de kullanmak gerekli , Birde iyi bir panele sahip ekranda.Bal gibi de alınır. Bozulan cihazlar değil ki bozulsa bile emin ol BİM sorun çıkarmıyor. Hem fiyatı da uygun.
Her türlü yanılıyorsunuz. Evet arada fark var fakat sizin abarttığınız kadar değil. PRO ve Slim modellerine sahibim. Neredeyse her oyunda aynı FPS oranları ve aynı grafiksel farklılıklar. Yani fazla değişen bir şey yok. TV gerçek 4K ise biraz fark ettiriyor o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.