BİM’den PS4 alınır mı ?

Alınmaz. BİM garantiliymiş o ürünler. BİM'in teknik ekibi yoktur ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi bir firmaya yaptırıyordur yaptırsa, öyle sorun çıkaran makineler değiller, zaten Pro almadıktan sonra, almanın bir mantığı yok, arada çok fark var.

Alınır tabii ki (ithalatcı garantili = garantili öyle BİM kendisi garanti vermiyor.) erkenden gider ve alabilirsen büyük ihtimalle her markete 1 adet stok verilmiştir.

Alinmaz. Internetten ayni paketi 150-200 lira fazla vererek Avrasya garantisiyle alip rahatca kullanabilirsin. Ithalatci garantili alirsaniz garantiyi yok sayin.

Garantisi bir firmaya yaptırıyordur yaptırsa, öyle sorun çıkaran makineler değiller, zaten Pro almadıktan sonra, almanın bir mantığı yok, arada çok fark var.
Yaniliyorsunuz, Slim de gayet iyi cihaz. Asla pisman etmez. Bazen "Keske Pro alsaydim." dedirtir ama asla pisman etmez.

Ben Pro kullanıyorum daha önce Slim kullandım Traktörden uçağa geçiyorsun her anlamda FPS olsun Grafikler olsun (supersampling)
Supersampling, videoların yüksek çözünürlükte (4K TV'ye bağlıymış gibi) işlenmesini sağlar ve ardından görüntü kalitesini bağlı ekranın doğal çözünürlük çıkışına göre ayarlar. Sonuç olarak daha ayrıntılı ve yumuşak görüntülerin elde edilmesinin yanı sıra oyun içi görülebilir mesafeler artırılır.
Ayrıca FPS 60 oluyor oyuna göre değişiyor.
Bence kıyaslanamaz bile.

Bende Slim olsa şuanda direk satarım.
Yaniliyorsunuz, Slim de gayet iyi cihaz. Asla pisman etmez. Bazen "Keske Pro alsaydim." dedirtir ama asla pisman etmez.

Ben Pro kullanıyorum daha önce Slim kullandım Traktörden uçağa geçiyorsun her anlamda FPS olsun Grafikler olsun (supersampling)
Supersampling, videoların yüksek çözünürlükte (4K TV'ye bağlıymış gibi) işlenmesini sağlar ve ardından görüntü kalitesini bağlı ekranın doğal çözünürlük çıkışına göre ayarlar. Sonuç olarak daha ayrıntılı ve yumuşak görüntülerin elde edilmesinin yanı sıra oyun içi görülebilir mesafeler artırılır.
Bence kıyaslanamaz bile.

Cihaz daha guzel ona lafim yok. Dediginiz gibi kiyaslanamaz. Daha cok para daha cok performans. Slim kullaniyorum. Bazen Pro alsaydim dedigim oldu ama bir pismaniyet olusmadi icimde.

Bal gibi de alınır. Bozulan cihazlar değil ki bozulsa bile emin ol BİM sorun çıkarmıyor. Hem fiyatı da uygun.
Bence kıyaslanamaz bile.

Her türlü yanılıyorsunuz. Evet arada fark var fakat sizin abarttığınız kadar değil. PRO ve Slim modellerine sahibim. Neredeyse her oyunda aynı FPS oranları ve aynı grafiksel farklılıklar. Yani fazla değişen bir şey yok. TV gerçek 4K ise biraz fark ettiriyor o kadar.

Son düzenleme:
Bal gibi de alınır. Bozulan cihazlar değil ki bozulsa bile emin ol BİM sorun çıkarmıyor. Hem fiyatı da uygun.

Her türlü yanılıyorsunuz. Evet arada fark var fakat sizin abarttığınız kadar değil. PRO ve Slim modellerine sahibim. Neredeyse her oyunda aynı FPS oranları ve aynı grafiksel farklılıklar. Yani fazla değişen bir şey yok. TV gerçek 4K ise biraz fark ettiriyor o kadar.
Oyuna göre değişiyor, Modu 1080p de kullanmak gerekli , Birde iyi bir panele sahip ekranda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı