Çözüldü BİM'den Steam kod alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Steam'e giriş yap. Sağ üst tarafta isminin üzerine tıkla ve cüzdanımı görüntüle de. Ardından açılan ekranın sağında bir cüzdan kodu ekle var oradan kodu girerek hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Böylelikle almak istediğiniz oyunu sepete eklediğinizde bu bakiyeden kullanırsınız.
Steam'e giriş yap. Sağ üst tarafta isminin üzerine tıkla ve cüzdanımı görüntüle de. Ardından açılan ekranın sağında bir cüzdan kodu ekle var oradan kodu girerek hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz. Böylelikle almak istediğiniz oyunu sepete eklediğinizde bu bakiyeden kullanırsınız.

Artı -2 Eksi
Çözüm
BİM'den Steam cüzdan kodu alıp Assetto Corsa adlı oyunu almayı düşünüyorum. O iş nasıl oluyor bilen biri anlatabilir mi? Daha Steam cüzdan kod almadım ama oyunu satın alma kısmına baktığımda Steam cüzden diye bir seçenek bulamadım. Para olunca mı aktif oluyor?

Hocam, Steam'e girin. Sol üstten profilinize tıklayın oradan da, cüzdanımı görüntüleyi seçin. Sonra orada gördüğünüz cüzdan bakiyesinin altında bir Steam cüzdan kodu ya da hediye kartı kullan yazıyor. Oraya tıklayıp, Steam keyinizi gireceksiniz :)

Artı -2 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı