BİM'e 219 TL'ye gelen SteelSeries Rival 3 alınır mı?

kuyt5252

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Arkadaşlar şu an elimde Logitech G305 mouse var fakat alt Skatez'leri aşındığı için mouse biraz zor kayıyor gibi BİM'e bu hafta SteelSeries Rival 3 geleceğini duydum 219 TL'ye genellikle FPS oyunları oynuyorum özellikle bu aralar çok CS:GO rekabetçi oynuyorum sizce bana göre uygun bir mousemi tutuş şeklimde pençe tarzı şimdi söyleyişini unuttuğum için ben size direk pençe tarzı diyeyim :D sizce pençe tarzı tutan ve genellikle FPS oyunları oynayan birisini bu mouse hoşnut eder mi?

Arkadaşlar şu an elimde Logitech G305 mouse var fakat alt Skatez'leri aşındığı için mouse biraz zor kayıyor gibi BİM'e bu hafta SteelSeries Rival 3 geleceğini duydum 219 TL'ye genellikle FPS oyunları oynuyorum özellikle bu aralar çok CS:GO rekabetçi oynuyorum sizce bana göre uygun bir mousemi tutuş şeklimde pençe tarzı şimdi söyleyişini unuttuğum için ben size direk pençe tarzı diyeyim :D sizce pençe tarzı tutan ve genellikle FPS oyunları oynayan birisini bu mouse hoşnut eder mi?
Öncelikle yahu sen deli misin? G305 gibi mükemmel ötesi 400ips 40g değerli kablosuz bir mouse varken Rival 3 mü alınır. Ya garantiye gönder ya da Logitech Türkiye'ye yaz skatez konusnu. Rival 3'ün ips ve g değerleri daha düşük G305'ten. Aynı değerlerde aynı fiyata MX518 var onu da şu an severek kullanıyorum EC2-A kadar ergonomik. Son olarak da şöyle bir durum söz konusu. Bim Daha Satışa Çıkmamış Olan Ürünü Satmış!

Hocam elinizdeki mouse 400ips değerinde fıstık gibi mouse hiç Bim'le falan uğraşmayın riske de girmeyin zaten yüksek ihtimal bulamayacaksınız çünkü önden ayırtıp al-sat yapıp kâr yapıyorlar.

Hocam elinizdeki mouse 400IPS değerinde fıstık gibi mouse hiç BİM'le falan uğraşmayın riske de girmeyin zaten yüksek ihtimal bulamayacaksınız çünkü önden ayırtıp al-sat yapıp kâr yapıyorlar.

O zaman G305'e hyperglide Skatez alırım tadından yenmez ne diyorsunuz?
Öncelikle yahu sen deli misin? G305 gibi mükemmel ötesi 400IPS 40G değerli kablosuz bir mouse varken Rival 3 mü alınır. Ya garantiye gönder ya da Logitech Türkiye'ye yaz Skatez konusnu. Rival 3'ün IPS ve g değerleri daha düşük G305'ten. Aynı değerlerde aynı fiyata MX518 var onu da şu an severek kullanıyorum EC2-a kadar ergonomik. Son olarak da şöyle bir durum söz konusu. Bim Daha Satışa Çıkmamış Olan Ürünü Satmış!

Peki Gloriorus model o alınır mı? Aliexpress'ten arkadaşım aldı geldi 421 TL'ye aldı Türkiye fiyatı 700 TL gibi bir şey.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00