Arkadaşlar bu kulaklığın normal fiyatına göre gerçekten çok ucuz. Orijinal veya defolu bir ürün olduğundan mı bu şekilde fiyat yoksa gerçekten problemiz orijinal model mi? Bilgisi olan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bu kulaklığın normal fiyatına göre gerçekten çok ucuz. Orijinal veya defolu bir ürün olduğundan mı bu şekilde fiyat yoksa gerçekten problemiz orijinal model mi? Bilgisi olan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar bende artics 1 i almayı düşünüyorum. Cs go oynuyorum ve ses kasmanın net olması lazım. Benim içime kuşku düşüren 7.1 ses kartı galiba yok. Bu sorun oluşturur mu ? Sizce 350 tl fiyat bandında bunu mu almalıyım. Benim için tek ölçü cs go perfonmansıdır.
Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 6 yıldır Logitech G430 kullanıyorum ve son derece memnunum. Şu an bu ürün maalesef satışta değil. Kardeşim için bir adet daha Surround 7.1 özellikli bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 500 TL. Şu an kullandığım kulaklığın en çok beğendiğim yanı FPS oyunlarında...
Öncelikle merhabalar Bim'e gelecek olan Arctis 1'i almak istiyorum ama peşin fiyatına 6 taksit olayını gördüm, acaba hangi kartlara taksit var veya bu taksit olayı nasıl işliyor ?