Bim'e 350 TL'ye gelecek Steelseries Arctis 1 alınır mı?

Bende almayı düşünüyorum ama peşin fiyatına 6 taksit olayı falan varmış o süreç BİM'de nasıl ilerliyor acaba bilgisi olan var mı?

6 Ay boyunca 58.16666666666667₺ ödeyerek alabilirsiniz...
Bende almayı düşünüyorum ama peşin fiyatına 6 taksit olayı falan varmış o süreç BİM'de nasıl ilerliyor acaba bilgisi olan var mı?

6 Ay boyunca 58.16666666666667₺ ödeyerek alabilirsiniz...

Arkadaşlar bu kulaklığın normal fiyatına göre gerçekten çok ucuz. Orijinal veya defolu bir ürün olduğundan mı bu şekilde fiyat yoksa gerçekten problemiz orijinal model mi? Bilgisi olan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Büyük bir şirket Defolu/Çakma bir ürün satmaz ve Bim'de koşulsuz iade var.
Bu videonun 4.03 dakikası ile izlemeye başla , testler var bu kulaklıktan yapay 7.1 var , Windows sonic.
Video.

Arkadaşlar benim açmış olduğum konuya da yardımcı olabilir misiniz?

Büyük bir şirket Defolu/Çakma bir ürün satmaz ve BİM'de koşulsuz iade var.

Bu videonun 4.03 dakikası ile izlemeye başla, testler var bu kulaklıktan yapay 7.1 var, Windows Sonic.
Video.

Peki bu kulaklığın kronik sorunu hakkında herhangi bir bilginiz var mı? Günlük kullanım için almak istiyorum, uğraştırmasın beni...

Bir Drop Plus kullanıcısı olarak Drop Plus'u öneririm ancak fırsat gelmişken kesinlikle Arctis 1 almakta fayda var

Öncelikle merhabalar Bim'e gelecek olan Arctis 1'i almak istiyorum ama peşin fiyatına 6 taksit olayını gördüm, acaba hangi kartlara taksit var veya bu taksit olayı nasıl işliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…