Bim'e 350 TL'ye gelecek Steelseries Arctis 1 alınır mı?

Tamam İyi günler.

Şuanda R36 Drop kullanıyorum ve memnunum aslında ama iyi marka bir kulaklık daha önce kullanmadığım için aradaki farkı merak ediyorum ve alsam mı diye arada kaldım. Sizce Drop' dan Arctis 1' e geçmeli miyim ne dersiniz?

Daha önce bu tarz bir kulaklık kullandın mı bilmiyorum. Ama dışarıda özellikle kullanacak isen kulak içi tavsiye ederim. Q10'u tercih etmemen iyi olmuş. Çünkü ağır hissettiren bir kulaklık hele de yazın fena pişiriyor. Tabi ortamın derecesine de bağlı. Ancak uzun kullanım için uygun değil. Bana göre dışarıda kullanmak için de çok ergonomik bir kulaklık değil. Ama kullanan kullanıyordur tabi. Bunun dışında güzel kulaklık. Bass ve pil performansı çok iyi. Ben evde kullanıyorum. Yalıtımı da çok yüksek aslında bu durum da biraz uzun kullanımı engelliyor. Sanki parmağınız ile kulağınızı tıkamışsınız gibi bir his bir süre sonra kulaklığı çıkartıp rahatlamak istiyorsunuz.

Ama ben kullandım bu tarz kulaklıkları seviyorum diyorsan tabi tercih senin. Bu kulaklık hakkında kullanmadığımdan fikrim yok. Ancak yazın ve dışarıda kullanmak için kulak içinin ne kadar büyük bir nimet olduğunu anladım. Gerçi birkaç kulaklığım olduğundan hepsini ayrı durumlarda kullanıyorum. 1 kulaklık alayım bütün işimi görsün bu maalesef mümkün değil.

Yorumun için teşekkür ederim. Kulak içi kulaklık kullandım ve kulağım mı kötü bilmiyorum sürekli düşüyor. Sinir oldum. O yüzden kulağı tam kaplayan kulaklık tercih etmek istiyorum, yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Bu arada yeni konu açtım. Bu bütçede uygun bir kulaklık bulamayınca 700'e zorladım. Halen arayış içerisindeyim...

Kulağın kötü olamaz muhtemelen kulaklık veya kulaklık yastığı uymamış olsa gerek. Mesela Xiaomi Hybrid HD kulaklıkta bana uymamıştı. Sanırım şu eğimli dönüşlü kulaklıklar bana uymuyor ve tabi kulak yastıkları da önemli daha iyi tutunması için. Belki yastığı değiştirsem daha iyi olabilirdi.

Birkaç tane kulak içi kulaklığım oldu ve genel olarak sıkıntım olmuyor. Çok nadir düşebiliyor tabi o kadar olur.

Bazı kulaklıklarda ekstra kulakta tutunmasını sağlayan aparatlar mevcut yada sonradan alınıp takılabilen farklı aparatlar mevcut.

Kısacası kullanım alanına ve ihtiyaçlarınızla birlikte kişisel tercihlere göre değişiyor. Umarım sizi memnun edecek bir kulaklığa sahip olursunuz.

Arkadaş bu kulaklıktan Bim lerde hiç kalmadı mı ya? Eğer herhangi bir bimde satılmamış olarak gören varsa rica ediyorum benle iletişime geçsin, karıyla satabilir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…