Daha önce bu tarz bir kulaklık kullandın mı bilmiyorum. Ama dışarıda özellikle kullanacak isen kulak içi tavsiye ederim. Q10'u tercih etmemen iyi olmuş. Çünkü ağır hissettiren bir kulaklık hele de yazın fena pişiriyor. Tabi ortamın derecesine de bağlı. Ancak uzun kullanım için uygun değil. Bana göre dışarıda kullanmak için de çok ergonomik bir kulaklık değil. Ama kullanan kullanıyordur tabii. Bunun dışında güzel kulaklık. Bass ve pil performansı çok iyi. Ben evde kullanıyorum. Yalıtımı da çok yüksek aslında bu durum da biraz uzun kullanımı engelliyor. Sanki parmağınız ile kulağınızı tıkamışsınız gibi bir his bir süre sonra kulaklığı çıkartıp rahatlamak istiyorsunuz.
Ama ben kullandım bu tarz kulaklıkları seviyorum diyorsan tabii tercih senin. Bu kulaklık hakkında kullanmadığımdan fikrim yok. Ancak yazın ve dışarıda kullanmak için kulak içinin ne kadar büyük bir nimet olduğunu anladım. Gerçi birkaç kulaklığım olduğundan hepsini ayrı durumlarda kullanıyorum. 1 kulaklık alayım bütün işimi görsün bu maalesef mümkün değil.