H HlovE Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 149 13 Ocak 2021 #61 Daha bim açılmadan kapının önünde bekliyordum ancak mahallemdeki her bim de vardı benim beklediğimde yoktu
Daha bim açılmadan kapının önünde bekliyordum ancak mahallemdeki her bim de vardı benim beklediğimde yoktu
GT 1030 ama GDDR5 Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 258 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2021 #62 yumeko dedi: Arkadaşlar. Arkadaşlar alamadım. Genişletmek için tıkla... Buna yakılmaz da neye yakılır. HlovE dedi: Daha bim açılmadan kapının önünde bekliyordum ancak mahallemdeki her bim de vardı benim beklediğimde yoktu Genişletmek için tıkla... Benimkide başka bi bime yollamış burda satılmaz diye.
yumeko dedi: Arkadaşlar. Arkadaşlar alamadım. Genişletmek için tıkla... Buna yakılmaz da neye yakılır. HlovE dedi: Daha bim açılmadan kapının önünde bekliyordum ancak mahallemdeki her bim de vardı benim beklediğimde yoktu Genişletmek için tıkla... Benimkide başka bi bime yollamış burda satılmaz diye.