Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 10 Mart 2021 #1 Kullanan var mı? Bilgi verir misiniz? Alınır mı?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 11 Mart 2021 #2 Pek iyi bir ürün olduğunu söyleyemem. Çabuk kuruyor ve mürekkebi biraz fazla kullanıyor. Bence para israfı bir cihaz.
Pek iyi bir ürün olduğunu söyleyemem. Çabuk kuruyor ve mürekkebi biraz fazla kullanıyor. Bence para israfı bir cihaz.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #3 349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 12 Mart 2021 #4 epimedium dedi: 349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık.
epimedium dedi: 349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 12 Mart 2021 #5 epimedium dedi: 349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence. Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık. Genişletmek için tıkla... Bende aldım yaklaşık 30 sayfa çıktı aldık daha hiç azalmadı. Azalsada sıkıntı yok, dolum seti aldım bittikçe doldurur kullanırım.
epimedium dedi: 349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence. Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık. Genişletmek için tıkla... Bende aldım yaklaşık 30 sayfa çıktı aldık daha hiç azalmadı. Azalsada sıkıntı yok, dolum seti aldım bittikçe doldurur kullanırım.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #6 Enes3078 dedi: Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada kartuşlu yazıcıyı tanklıya dönüştürüyor ben de böyle bir şey uygularım diye bu yazıcıyı aldım. Tanklı yazıcıları gerçekten çok beğeniyorum dolumunu vesaire normalde ama BİM'de bunu bu özelliklerde 349a gördüğüm için direkt alasım geldi.
Enes3078 dedi: Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada kartuşlu yazıcıyı tanklıya dönüştürüyor ben de böyle bir şey uygularım diye bu yazıcıyı aldım. Tanklı yazıcıları gerçekten çok beğeniyorum dolumunu vesaire normalde ama BİM'de bunu bu özelliklerde 349a gördüğüm için direkt alasım geldi.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 12 Mart 2021 #7 Denemekten zarar gelmez. Hayırlı olsun.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #8 Enes3078 dedi: Denemekten zarar gelmez. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.