BİM'e gelecek HP 2710 nasıldır?

Pek iyi bir ürün olduğunu söyleyemem. Çabuk kuruyor ve mürekkebi biraz fazla kullanıyor. Bence para israfı bir cihaz.

349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence.

Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık.

349 liraya aldım ben de bugün. Bu fiyata alınır bence.

Yakın zamanda umarım çabuk mürekkep bitti diye yakınmazsınız çünkü çok mürekkep harcıyor. Bir süre kullanım sonrası sonuçları belirtirsiniz artık.
Bende aldım yaklaşık 30 sayfa çıktı aldık daha hiç azalmadı. Azalsada sıkıntı yok, dolum seti aldım bittikçe doldurur kullanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada kartuşlu yazıcıyı tanklıya dönüştürüyor ben de böyle bir şey uygularım diye bu yazıcıyı aldım. Tanklı yazıcıları gerçekten çok beğeniyorum dolumunu vesaire normalde ama BİM'de bunu bu özelliklerde 349a gördüğüm için direkt alasım geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı