BİM'e gelen elektrikli bisiklet alınır mı?

Daha fazla  
Sizce fotoğraftaki elektrikli bisiklet satın alınır mı? Fiyatına değecek ürün mü?

IMG_6227.jpeg

Kullanacağınız rampalar bunu belirler, bir de ürün kalitesi vasat, hatta vasatın altında, sikayetvar.com sitesinden mudillerinin durumlarına bakarak değerlendirme yapınız, htta inceleme fırsatınız olursa etrafınızdaki kullanıcılardan fikir alınız.

Kullanacağınız rampalar bunu belirler, bir de ürün kalitesi vasat, hatta vasatın altında, sikayetvar.com sitesinden mudillerinin durumlarına bakarak değerlendirme yapınız, htta inceleme fırsatınız olursa etrafınızdaki kullanıcılardan fikir alınız.

Hocam elektrikli motosiklet alasım var da ehliyet şart diyorlar ne yapsam bilemedim.

Hocam elektrikli motosiklet alasım var da ehliyet şart diyorlar ne yapsam bilemedim.
Bunların da ehliyet konusunda yamuğu var, artık 250 watt bile olsa ehliyet istiyor, almadan önce mutlaka çalışanlara sorunuz.
Ben de bakınıyorum ama mecbur gidip ikinci el de olsa uygun bişey alıp geçeceğiz, pedallı normal bisikletler bile 7-8-10 bin iken artık katlanacağız ufak tefek kusurlarına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı