BİM'e gelen bu televizyon alınır mı? Zamanla herhangi uygulamaya girerken donmalar takılmalar olur mu?
TCL öneren hiç görmedim. Panelleri genellikle kalitesiz oluyor ve anakartlarıda sanırım kronik sorunlu. Sürekli kısa devre yapıyor.
BİM'e gelen bu televizyon alınır mı? Zamanla herhangi uygulamaya girerken donmalar takılmalar olur mu?
TCL yerine Vestel önermekBence alınmaz TLC'nin kullandığım hiçbir ürününü beğenmedim çünkü çok dandik ve kalitesizler onun yerine Vestel, Philips, LG, Samsung gibi markaları tercih edebilirsiniz.
TCL yerine Vestel önermek. Bu modeli bilmemekle beraber TCL'in güzel tvleri de var.
Tv beklentiniz ile alakalı. Ek olarak TCL Vestelden daha bilindik. Onvo muamelesi yapmak anlamsız.Onlar en azından güvenilir bilinir marka diye önerdim. Ve 3 yıldır Vestel TV kullanıyorum gayet de memnunum görüntü ses hiçbir sıkıntısı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.