Bimeks Çalışan Rezaleti

Kardeş iki gündür bir şey almadan girmende bir şey yok ama müşteri kaçırıyorsan çalışan sinirlenmekte gayet haklı. Adamın ekmek teknesi orası. Yaptığı satışlarla para kazanıyor. Sen gidip o adamın satış yaptığı müşteriye çalışan gibi ürün önerirsen kızmakta gayet haklı.
Dostum adam nasıl haklı? Sana orda o laptobu satsaydı yani sen olsaydın kandırılan aldıktan sonra forumda bimeks kötü falan diye ağlardın. Olaylara lütfen biraz objektif bak orda sonuçta adamı kandırmaya çalışıyor dolandırıcılıktan farkı yok bunun.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum adam nasıl haklı? Sana orda o laptobu satsaydı yani sen olsaydın kandırılan aldıktan sonra forumda Bimeks kötü falan diye ağlardın. Olaylara lütfen biraz objektif bak orda sonuçta adamı kandırmaya çalışıyor dolandırıcılıktan farkı yok bunun.
Öncelikle benimle tartışacaksan saygı çerçevesinde tartış. Adam haklı tabii. İşini yapıyor, satış başına para kazanıyor. Bahsettiği bilgisayarın özelliklerinden bile bahsetmemiş arkadaş. Sadece i7 işlemci ve 16 GB RAM'i biliyoruz, ki bunlar da iyi özellikler. Buna kandırılma denmez, adam bildiği kadarıyla işini yapıyor.

Dolandırıcılıktan farkı falan da var. Fazla ileri gitmişsin. Kandırmaya çalışma falan yok, gelen müşteriye bilgisayar önermiş. Hepsi bu. Herkes teknoloji konusunda en iyi bilgiye sahip olacak diye bir şey yok. Bildiği kadarıyla önermiş bir bilgisayar. Sen gidip bu bilgisayarı alma dersen adamı parasından edersin. Sinirlenir tabii.

Tekrar söylüyorum, benimle tartışacaksan saygı çerçevesinde tartış. Normalde herkese "siz" diye hitap ederim, değerini bil.

Galiba SİZ de Bimeks'i savunanlardansiniz (Dikkat edin SİZ diyorum) bana göre bu bir dolaylı olarak dolandırıcılıktır. Tabiki tartışma varsa saygı çerçevesi içerisinde olmalıdır fakat ben burda saygısızca bir şey yazdığımı düşünmüyorum eğer size göre saygısızca birşey yazdığımı düşünüyorsanız özür dilerimde yani Saygılar.

Sent from my SM-A710F using Technopat Sosyal mobile app

Sistemi önermiş tamam o çalışanın görevidir tabi ama müşteriye de fikrini söylemiş arkadaş. O fiyata daha iyisini alabilir sonuçta. Sadece fikir vermiş diye çalışan kişinin de böyle hareketlerde bulunması ayrı bir terbiyesizliktir.

Kesinlikle bir cihaz almak için teknoloji marketlerine giderken ne alacağınızı bilinde gidin. Ordaki çalışanlara asla aldırış etmeyin. Onlar sizi değil cebini düşünür. Bu bimeks için değil hepsi için geçerli..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı