Bimeks'te Çalışıyorum, Sorularınız?

Maaş, tazminat hakkında bir fikrim yok çünkü resmi çalışan değilim, staj gibi zaman geçirmek, iş öğrenmek için çalışıyorum.
Satış kotası yok Bimeks te, haftalık tatilde 1 gün herhalde.

Benim bir sorum olacak bilgisayar parçaları satıyormusunuz kasa toplamak için?

Arkadaşlar eğer tecrübeniz yoksa benim gibi "Asgari ücret istiyorum." diyin. Gerçi ben öğrenciyim paraya çok ihtiyacım yok. Gezmek eğlenmek bir de harçlık olması için girmek istiyorum. Bu fiyatlara geçinmek hele ki İstanbul'da geçinmek çok çok zor biliyorum. Lakin yabancı mağazalar 2 sene tecrübe istiyor zaten. Eğer tecrübeniz varsa net 1200₺-1500₺ gibi isteyebilirsiniz. Fakat işin içine bir de prim girdiği için çok yukarılara çıkamıyorsunuz. Eğer kabul edilirsem Vatan PC ile ilgili bilgi veririm fakat girenlerden duyduklarım bu yönde şimdilik.

Benim bir sorum olacak bilgisayar parçaları satıyormusunuz kasa toplamak için?
Normalde satılıyor, ama mağazamız küçük olduğu için neredeyse hiç çeşit yok.Sadece 1 tane anakart, 4 çeşit RAM, 4 çeşit HDD bulunuyor o kadar.
Büyük Bimeks mağazalarında (Bimeks Teknoport) yada internet sitesine bakabilirsiniz ama Vatan kadar iyi değildir herhalde OEM konusunda.

Tecrübe konusunda benim sıkıntım olmayacak herhalde. Çünkü ben üniversiteye geçersem bir mağazaya başvurursam Muş Bimeks bana referans olacak.

Yeni kullanıcı nasıl açılır ki yardımcı olursan sevinirim.

Nerede çalışıyorsun? Yani hangi Bimeks mağazasında? Kurtköy ViaPort'da ki bimeks bütün vatan'dan büyük. Çok büyük bir mağaza.

Nerede çalışıyorsun? Yani hangi Bimeks mağazasında? Kurtköy ViaPort'da ki bimeks bütün vatan'dan büyük. Çok büyük bir mağaza.

Bimeks Muş mağasında çalışıyorum, en küçük, en çok eksiği olan mağaza Muş mağazası herhalde. Diğer konularda da olduğu gibi Muş hep geride.

MDM yi devredışı biraktim sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Belli ki bu işlerden anliyorsun yardimci olabilir misin LÜTFENN

Salı günü Bimeks'e iş görüşmesine gideceğim. Önerilerin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…