Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #21 Jotariel dedi: Ama bu yaptığın ahlak dışı bir davranış, şimdi diyeceksin herkes yapıyor işte sende herkes yapıyor deyip yaptığın için bizim gibiler bu fırsatları asla yakalayamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 3 yıl önce çok istediğim ürünler vardı hepsi ayırtılmıştı. En öndeyim bende ondan sonra yapmaya başladım.
Jotariel dedi: Ama bu yaptığın ahlak dışı bir davranış, şimdi diyeceksin herkes yapıyor işte sende herkes yapıyor deyip yaptığın için bizim gibiler bu fırsatları asla yakalayamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 3 yıl önce çok istediğim ürünler vardı hepsi ayırtılmıştı. En öndeyim bende ondan sonra yapmaya başladım.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Ocak 2021 #22 Kagoer dedi: Hocam ben 3 yıl önce çok istediğim ürünler vardı hepsi ayırtılmıştı. En öndeyim bende ondan sonra yapmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Aferim size, çok iyi yaptınız bu kafayla tam gaz devam edin.
Kagoer dedi: Hocam ben 3 yıl önce çok istediğim ürünler vardı hepsi ayırtılmıştı. En öndeyim bende ondan sonra yapmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Aferim size, çok iyi yaptınız bu kafayla tam gaz devam edin.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 8 Ocak 2021 #23 Sabah tam açılış saatinde gideceksin. Ve kalmadı diyorsa şikayeti edeceksin.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #24 Jotariel dedi: Aferin size, çok iyi yaptınız bu kafayla tam gaz devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hayatta böyle olmaz iseniz anca pahalıya alırsınız. Çoğu kişi zaten alamayacak. Ludvig dedi: Sabah tam açılış saatinde gideceksin. Ve kalmadı diyorsa şikayeti edeceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam kafaya takmıyorlar.
Jotariel dedi: Aferin size, çok iyi yaptınız bu kafayla tam gaz devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu hayatta böyle olmaz iseniz anca pahalıya alırsınız. Çoğu kişi zaten alamayacak. Ludvig dedi: Sabah tam açılış saatinde gideceksin. Ve kalmadı diyorsa şikayeti edeceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam kafaya takmıyorlar.
L Lynburk Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 291 12 Ocak 2021 #25 Bunu yapan çalışanlardan ayırttığı ürünlerin paralarını maaşlarından keseceksin daha da yapmazlar.
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #26 Lynburk dedi: Bunu yapan çalışanlardan ayırttığı ürünlerin paralarını maaşlarından keseceksin daha da yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Zaten kesiyorlar. Fakat şikayet etmen lazım.
Lynburk dedi: Bunu yapan çalışanlardan ayırttığı ürünlerin paralarını maaşlarından keseceksin daha da yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Zaten kesiyorlar. Fakat şikayet etmen lazım.