BİM'in çalışanlarının mal ayırması

Bu genel olarak olan bir şey zaten eğer tanıdığınız bir çalışan varsa çok kolay. Zaten BİM'e gelen şeyler normal fiyatından daha ucuz olduğu için kimse kaçırmak istemiyor. Kulaklıkların ayırtılacağını düşünmüyorum. Sabah açıldığı saatte git alırsın.

Evet, o çalışanları bulup işten çıkartmak gerek.
Hocam sence Arctis 1 kalmış mıdır artık o kadar ümitsizim ki bilemiyorum yasal olarak verilen tarihten önce satış yapmaları yasak değil mi ?

Belki vardır ama kavanoz kapağı için saç başa kavga eden insanlar varken istediğiniz ürünün bir tek sizin tarafınızdan istendiğini düşünmeniz yanlış. Bir ürün istiyorsanız sabah açılış saatinde giderseniz ürünün reyonda olduğunu görürsünüz. Ha açılış saatinde girdiniz ve reyonda ürünü göremediyseniz gidin kasiyere sorun muhtemelen bir arkadaşı için ayırtmıştır çıkarın cep telefonunu şikayet edin.

Yok öyle bir şey ben mouse aldım bimdem gelmişti ben Tekirdağ sarayda yaşıyorum burada çarşıda çabucak satıldı onlar gelmedi diyorlar ama satıldı tenha yerdeki BİM'e gittim aldım siz büyük ihtimal büyük şehirde yaşıyorsunuz.

Benim 1 A101 1'de BİM'den arkadaşım var istediğim gelirse ayırttırıyorum. Bence sizde edinmelisiniz.
Ama bu yaptığın ahlak dışı bir davranış, şimdi diyeceksin herkes yapıyor işte sende herkes yapıyor diyip yaptığın için bizim gibiler bu fırsatları asla yakalayamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı