V VenomE Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #1 Steam'den örnek vereceğim. Eski saydam simgesini kısayoluna uyguladım. Ama görev çubuğunda güncel simgesi gözüküyor. Sanırım görev çubuğunda da istediğim simgenin gözükmesi için bin dosyasının simgesini değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Steam'den örnek vereceğim. Eski saydam simgesini kısayoluna uyguladım. Ama görev çubuğunda güncel simgesi gözüküyor. Sanırım görev çubuğunda da istediğim simgenin gözükmesi için bin dosyasının simgesini değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 26 Temmuz 2021 #2 VenomE dedi: Steam'den örnek vereceğim. Eski saydam simgesini kısayoluna uyguladım. Ama görev çubuğunda güncel simgesi gözüküyor. Eki Görüntüle 1119148 Eki Görüntüle 1119155 Sanırım görev çubuğunda da istediğim simgenin gözükmesi için bin dosyasının simgesini değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mevcutta olan simgeye sağ tıkla görev çubuğundan kaldır de. Sonra masaüstündeki simgeden programı aç görev çubuğundaki simgeye sağ tıkla görev çubuğuna sabitle de.
VenomE dedi: Steam'den örnek vereceğim. Eski saydam simgesini kısayoluna uyguladım. Ama görev çubuğunda güncel simgesi gözüküyor. Eki Görüntüle 1119148 Eki Görüntüle 1119155 Sanırım görev çubuğunda da istediğim simgenin gözükmesi için bin dosyasının simgesini değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mevcutta olan simgeye sağ tıkla görev çubuğundan kaldır de. Sonra masaüstündeki simgeden programı aç görev çubuğundaki simgeye sağ tıkla görev çubuğuna sabitle de.
V VenomE Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #3 @zeki1981, görev çubuğunda Steam bulunmuyor. Masaüstünden çift tıklamayla giriş yapıyorum. Görev çubuğuna gelen simge, güncel simge oluyor.
@zeki1981, görev çubuğunda Steam bulunmuyor. Masaüstünden çift tıklamayla giriş yapıyorum. Görev çubuğuna gelen simge, güncel simge oluyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 27 Temmuz 2021 #4 VenomE dedi: @zeki1981, görev çubuğunda Steam bulunmuyor. Masaüstünden çift tıklamayla giriş yapıyorum. Görev çubuğuna gelen simge, güncel simge oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam program açık iken görev çubuğundaki simgeye sağ tıklayıp sabitle dediğinizde programı kapatınca dahi orada kalacak. Yine olmaz ise videodaki programı kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 27 Temmuz 2021
VenomE dedi: @zeki1981, görev çubuğunda Steam bulunmuyor. Masaüstünden çift tıklamayla giriş yapıyorum. Görev çubuğuna gelen simge, güncel simge oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam program açık iken görev çubuğundaki simgeye sağ tıklayıp sabitle dediğinizde programı kapatınca dahi orada kalacak. Yine olmaz ise videodaki programı kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et