Bin dosyasının simgesini değiştirme

VenomE

Zeptopat
Daha fazla  
Steam'den örnek vereceğim. Eski saydam simgesini kısayoluna uyguladım. Ama görev çubuğunda güncel simgesi gözüküyor.

Steam.png

Steam Görev Çubuğu.png

Sanırım görev çubuğunda da istediğim simgenin gözükmesi için bin dosyasının simgesini değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Steam'den örnek vereceğim. Eski saydam simgesini kısayoluna uyguladım. Ama görev çubuğunda güncel simgesi gözüküyor.

Eki Görüntüle 1119148

Eki Görüntüle 1119155

Sanırım görev çubuğunda da istediğim simgenin gözükmesi için bin dosyasının simgesini değiştirmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

Mevcutta olan simgeye sağ tıkla görev çubuğundan kaldır de.
Sonra masaüstündeki simgeden programı aç görev çubuğundaki simgeye sağ tıkla görev çubuğuna sabitle de.

@zeki1981, görev çubuğunda Steam bulunmuyor. Masaüstünden çift tıklamayla giriş yapıyorum. Görev çubuğuna gelen simge, güncel simge oluyor.

Tamam program açık iken görev çubuğundaki simgeye sağ tıklayıp sabitle dediğinizde programı kapatınca dahi orada kalacak.

Yine olmaz ise videodaki programı kullanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı