Bin TL Xrades Hyper Beast benzeri mouse pad önerisi

Bütçe
1.000

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
Xrades Hyper Beast benzeri kaliteli bir mouse pad istiyorum, şu anda porge kullanıyorum fakat değiştireceğim. Buna benzer renkli bir mouse pad önerisi var mı?
Klavyem TH80 Pro, kullandığım mouse ise Lamzu Atlantis mini. Bunlara uyan bir mouse pad öneriniz var mı? Kaliteli olsun ve deseni güzel olsun, bütçeyi biraz fazla tuttum, eğer 100-200TL gibi fiyatlara bulunuyorsa alabilirim.
Düşündüklerim:

(other world rengini alacağım)

Galiba mesaj gelmeyecek @550519 ve @599108.

Son düzenleme:
İkinci el Artisan marka mousepadlara bakabilirsin aslında.

90x40 İstiyorum kusura bakmayın eğer sadece mouse için alsaydım dediğinizi alırdım fakat hem masamın güzel olmasını hem de klavyenin kaymaması için. Dediğiniz bunlar mı?

Evet hocam :)

Bunlar en iyi kumaş mousepadleri üretiyorlar sonra da cam mousepadler geliyor zaten.
Teşekkür ederim hocam alabilirim bütçeyi aşıp dediğim beyaz ekipmanlara uyumlu olur herhalde öneriniz için teşekkürler :)

Bu bütçede 90x40 yerine 45x40 48x40 bakman daha iyi olur. 90x40 Xrades üzmez illa değişmek istiyorsan. Porge kullanıyormuşsun pek değiştirmeye gerek yok.

90x40 İstiyorum kusura bakmayın eğer sadece mouse için alsaydım dediğinizi alırdım fakat hem masamın güzel olmasını hem de klavyenin kaymaması için. Dediğiniz bunlar mı?

Artisan modelini Amazon üzerinden almayın. Alınmaz zaten. Sitesinden almaya bakın, en mantıklı yer orası.

Bu bütçede 90x40 yerine 45x40 48x40 bakman daha iyi olur. 90x40 Xrades üzmez illa değişmek istiyorsan. Porge kullanıyormuşsun pek değiştirmeye gerek yok.

Deseninden dolayı değiştirmek istedim fakat 1.500 Liralık Artisan almayı planlıyordum azıcık bekleyip benim için desen önemli fakat düz siyahda benim ekipmanlara uyar gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı