Bina altyapı hız desteği her sitede farklı gösteriyor

Squaxw

Hectopat
Şehir dışında bir evimiz var 2023 Eylül gibi baktığımda 57Mbps VDSL gösteriyordu az önce aklıma yattı bir bakayım dedim ve binaya fiber gelmiş 1 hafta sonra şehir dışındaki evimize gideceğiz ve dolayısıyla internetde lazım olacak fakat alt yapıdan hız desteğine baktığımda her sitede farklı gösteriyor.

TurkNet fiber 100Mbps.
Millenicom Türk Telekom 1000MBPS'e kadar hız desteği mevcuttur.
Vodafone fiber 100Mbps.
Türk Telekom Türk Telekom fibernet desteği.
Net Speed fiber 200Mbps.
Atlantisnet fiber 100Mbps.
Türksat Kablonet 1000 Mbps FTTH altyapı

Her sitede farklı bir destek gösteriyor hangisi doğrudur ve hangi ISS'yi tercih etmeliyiz.

Şehir dışında bir evimiz var 2023 Eylül gibi baktığımda 57Mbps VDSL gösteriyordu az önce aklıma yattı bir bakayım dedim ve binaya fiber gelmiş 1 hafta sonra şehir dışındaki evimize gideceğiz ve dolayısıyla internetde lazım olacak fakat alt yapıdan hız desteğine baktığımda her sitede farklı gösteriyor.

TurkNet fiber 100Mbps.
Millenicom Türk Telekom 1000MBPS'e kadar hız desteği mevcuttur.
Vodafone fiber 100Mbps.
Türk Telekom Türk Telekom fibernet desteği.
Net Speed fiber 200Mbps.
Atlantisnet fiber 100Mbps.
Türksat Kablonet 1000 Mbps FTTH altyapı

Her sitede farklı bir destek gösteriyor hangisi doğrudur ve hangi ISS'yi tercih etmeliyiz.

Türk Telekom fiber altyapın mevcut 1000 Mbps alabilirsin tabii her internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından 1000 Mbps vermiyor ona göre seçimini yap ben TurkNet öneririm.

Zaten altyapınız fiber. Firmalar size kendilerinden fiber ile verebileceği maksimum hızları gösterir. Örneğin TürkNet 100 verebildiği için 100 gösterir. Netspeed 200 verebildiği için 200 der. Kablonet 1000 verebildiği için 1000 der. Her türlü fiber altyapı var. Sadece istediğiniz hız ve sağlayıcıyı seçin yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı