Binada Altyapı Olmaması

Daha doğrusu bu zamana kadar resimdeki ''hat kapatacak'' adlı ev ile birlikte kabloyla interneti paylaşıyorduk(modem onlardaydı). Şimdi ise onlar interneti kapatacağı için bizde haliyle interneti kullanamayacağız. Sizin bir fikriniz var mı altyapı talebinden başka. Benim aklıma onların hattından bizim eve kablo çekmek var tam olarak bilmiyorum bu olayları.

Son düzenleme:
Daha doğrusu bu zamana kadar resimdeki ''hat kapatacak'' adlı ev ile birlikte kabloyla interneti paylaşıyorduk(modem onlardaydı). Şimdi ise onlar interneti kapatacağı için bizde haliyle interneti kullanamayacağız. Sizin bir fikriniz var mı altyapı talebinden başka. Benim aklıma onların hattından bizim eve kablo çekmek var tam olarak bilmiyorum bu olayları.
Kardeşim alt yapı işi türkiyede malesef tekel firmaya bırakıldığı için böyle zulum çekiliyor diğer firmalarda turkcell olsun bunlarda sitelere falan giderler yani kisacasi parayi verirsen alt yapi getirirler yani dört bir yanımız çakal dolu elden birşey gelmiyor.

Altyapı olmaması büyük sıkıntı maalesef beklemekten başka çare kalmıyor. Bizim binada ankastre kutusu ve telefon direği olmasına rağmen sistemden kaynaklanan bir sorundan altyapım gözükmüyor kaç kere anlatmaya çalıştım ama dinlemiyorlar ezbere konuşup telefonu kapatıyorlar. Zaten altyapı olmasa ve daha 1 ay önce altyapı gözükürken şimdi gözükmemesi her şeyi açıklıyor yoksa biliyorum getirmeyeceğiniz altyapı için size niye telefon açayım.

Hocam şu an aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta şu an Türk Telekom ADSL internetim var fakat altyapı sorguladığımda hiçbir sorgulama sitesinden bilgi alamıyorum. Sizin durumunuz çözüldüyse nasıl ve ne kadar sürede çözüldü acaba?

Hocam şu an aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta şu an Türk Telekom ADSL internetim var fakat altyapı sorguladığımda hiçbir sorgulama sitesinden bilgi alamıyorum. Sizin durumunuz çözüldüyse nasıl ve ne kadar sürede çözüldü acaba?
Bende de aynı sorun var hiçbir sorgulama sitesinde sonuç alamıyorum altyapı yok diyor sadece Turknet sitesinde altyapı çalışması var diyor ne olacak bunun hali bilen varsa açıklasın lütfen.

Bende de aynı sorun var hiçbir sorgulama sitesinde sonuç alamıyorum altyapı yok diyor sadece TürkNet sitesinde altyapı çalışması var diyor ne olacak bunun hali bilen varsa açıklasın lütfen.

Bugün Türk Telekom'dan arandım, altyapı çalışması olduğunu ve 2 hafta içinde fiber ve VDSL çalışmalarının bitirileceğini söyledi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı