Binada boş port var mı?

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar yaşadığım bir sorun var. Hatta bununla ilgili bir konu açmıştım kısaca özet geçiyorum. Aile apartmanında oturuyoruz. Binamızda altyapı var ve herkesin dairesinde de internet var. Biz de almaya karar verdik dedemin evine. Ben bir haftadır araştırıyorum tüm operatörleri. Gerek Online'dan olsun gerek müşteri hizmetlerinden olsun kiminle konuşsam 90 MB'e kadar VDSL destekli alt yapım olduğunu söylüyor daireye kadar söylüyorum bu arada. Hatta net Speed'de karar kıldım ve başvuru yaptım. Son aşamaya kadar geldik abonelikte müşteri hizmetleri ile tam onaylayacaklar adam binanızızda şu an altyapı gözükmüyor dedi iptal etmek zorunda kaldı. Bugünden itibaren hangi siteden altyapı sorgularsam sorgulayım altyapı yok gözüküyor binada. Diğer dairelere bakıyorum aynı şekil. Hani ne oldu ne yaşandı ben anlamadım. Daha iki gün önce beni arıyorlardı binaızda Bosch port var diye işlem yapalım mı diye ben sağ olun araştırma içindeyim diyordum. Bazı arkadaşlar sağ olsunlar yardımcı oldular binaınızda boş port yoksa bu hatayı alabilirsiniz dediler o yüzden binadaki portu çektim siz daha iyi anlarsınız. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim. IMG_3114.jpeg

Çok fazla internet kullanan olunca bu tür durumlar yaşanabiliyor araya adam sokman lazım Türk telekomcu tanıdık bulursan anca o şekilde bağlatabilirsin.

@Bachira0 Hocam sizde aynı sorunu yaşamıştınız çözebildiniz mi?

Çok fazla internet kullanan olunca bu tür durumlar yaşanabiliyor araya adam sokman lazım Türk telekomcu tanıdık bulursan anca o şekilde bağlatabilirsin.

@Bachira0 Hocam sizde aynı sorunu yaşamıştınız çözebildiniz mi?
Hocam araya sokabileceğimiz bi adam falan yok. Bir de aciliyeti var internetin kardeşimle öğrenciyiz ve internet lazım bize. Paketer su gibi eriyor. Altyapısız superbox veya redbox gibi tercihler nasıl olur sizce?

Superbox falan hakkında hiç bilgim yok, bir şekilde tanıdık bulmaya çalışın benim komşunun tanıdığı vardı mesela onun sayesinde bağlatmıştık arkadaşlarınız tanıdığı olabilir.

Hocam araya sokabileceğimiz bi adam falan yok. Bir de aciliyeti var internetin kardeşimle öğrenciyiz ve internet lazım bize. Paketer su gibi eriyor. Altyapısız superbox veya redbox gibi tercihler nasıl olur sizce?
Yolda Telekom arabası (fiorino ya da Ford connect tarzı) gördüğünüz zaman durumu anlatın onlar yardımcı olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı