Binada boş port yok

Port yok hocam.

Santrala uzaklık 132metre gözüküyor hocam ama bu santral nedir acaba?
Santral dediği saha dolabı hocam. Yani fiber optik sinyalin sonlanıp evinize bakır kabloyla devam ettirildiği kabin.
Sorgulama sonucunda da görülüyor ki TT altyapınızda da boş port yok. Bu durumda sizin yapabileceğiniz en iyi şey port talebinizi belirten bir dilekçe hazırlayıp bağlı olduğunuz müdürlüğün planlama birimine teslim etmek olacaktır. Dilekçe örnekleri DonanımHaber forumda mevcut. Buraya link verince moderatör ceza veriyor. Arama motoruna "Türk Telekom Dilekçe Örneği Donanım haber" yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Oradaki ikinci seçenek sizin durumunuza uygun düşer.

Santralden kablo çektirsek olur mu diye görüştünüz mü hocam?

Yok hocam sadece port yok portlardan birinin boşalmasını beklemelisiniz dediler kablo çekme hakkında bahsetmedi kimse benim de yeni aklıma geldi

Hocam bizde VDSL de varmış öğrenmiş olduk, santralde 45 mt uzakta. Sağolun.

Çok keyifsiz, 2023'e kadar 150GB kotalı saçma bir internet kullanacağım.
Haydaaa ne işin var çayda! Paket yükseltmeyi, kotasız pakete geçmeyi falan önereceğim ama fiyatlar aldı başını gitti. Sizin adınıza üzüldüm hocam. Sayılı günün çabuk geçmesi dileğiyle.

Az önce Yusuf kıraç a Twitter'dan yazıp durumu açıkladım. 2 3 dakika içinde Türk Telekom tweet attı.

Dosya Ekleri

• Capture+_2022-02-09-17-08-40.png
    97,9 KB · Görüntüleme: 169
İnşallah hocam, o değil hız testi yaptım da çok saçma bir değer var.
(İnternette bir kaç kişi var.)
(Başka konu açmam gerek sanırsam.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…