Binada boş port yok

Port yok hocam.

Santrala uzaklık 132metre gözüküyor hocam ama bu santral nedir acaba?😕
Santral dediği saha dolabı hocam. Yani fiber optik sinyalin sonlanıp evinize bakır kabloyla devam ettirildiği kabin.
Sorgulama sonucunda da görülüyor ki TT altyapınızda da boş port yok. Bu durumda sizin yapabileceğiniz en iyi şey port talebinizi belirten bir dilekçe hazırlayıp bağlı olduğunuz müdürlüğün planlama birimine teslim etmek olacaktır. Dilekçe örnekleri DonanımHaber forumda mevcut. Buraya link verince moderatör ceza veriyor. Arama motoruna "Türk Telekom Dilekçe Örneği Donanım haber" yazarsanız karşınıza çıkacaktır. Oradaki ikinci seçenek sizin durumunuza uygun düşer.

Bölgede TT altyapısı yok mu hocam? Varsa Millenicom'a TT altyapısı üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Eğer TT altyapısı var ve yine boş port yoksa TT'ye port talebinizi belirten bir dilekçe verebilirsiniz.
Şu 2 adresten altyapı sorgulaması yapıp sonucunu atabilir misiniz?

Bu 2 site TT altyapı durumunu ayrıntılı bir biçimde gösteriyor.

Ek olarak TT ve Superonline altyapılarını da tek bir adresten sorgulayabilirsiniz: Altyapı Sorgulama

Yukarıdaki 3 siteden de altyapı sorgulaması yapmanızı öneririm. Eğer sorgulamalarda boş port var sonucu çıkarsa abonelik başvurusu yapabilirsiniz.
Hocam bizde VDSL de varmış öğrenmiş olduk, santralde 45 mt uzakta. Sağolun.

Haydaaa ne işin var çayda! Paket yükseltmeyi, kotasız pakete geçmeyi falan önereceğim ama fiyatlar aldı başını gitti. Sizin adınıza üzüldüm hocam. Sayılı günün çabuk geçmesi dileğiyle.

Az önce Yusuf kıraç a Twitter'dan yazıp durumu açıkladım. 2 3 dakika içinde Türk Telekom tweet attı.
Haydaaa ne işin var çayda! Paket yükseltmeyi, kotasız pakete geçmeyi falan önereceğim ama fiyatlar aldı başını gitti. Sizin adınıza üzüldüm hocam. Sayılı günün çabuk geçmesi dileğiy.
Az önce Yusuf kıraç a Twitter'dan yazıp durumu açıkladım. 2 3 dakika içinde Türk Telekom tweet attı.

Sizce dönüş yaparlar mı telefon versem DM'den?😕

Dosya Ekleri

• Capture+_2022-02-09-17-08-40.png
    Capture+_2022-02-09-17-08-40.png
    97,9 KB · Görüntüleme: 169
Haydaaa ne işin var çayda! Paket yükseltmeyi, kotasız pakete geçmeyi falan önereceğim ama fiyatlar aldı başını gitti. Sizin adınıza üzüldüm hocam. Sayılı günün çabuk geçmesi dileğiyle.
İnşallah hocam, o değil hız testi yaptım da çok saçma bir değer var.
(İnternette bir kaç kişi var.)
(Başka konu açmam gerek sanırsam.)
1644415733056.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı