melokaya
Megapat
Daha fazla
Öğrenciyim, tek başıma eve çıktım. Evle ilgili her şeyi halledip internet bağlatmak istedim ama bana port olmadığı için internetin bağlanılamadığı söylendi. Benden önceki kiracımın internet kablosu boş duruyor ve kendisi gayet rahat internet bağlattırıp kullanmış. Ev telefonu bağlatarak sorunu çözmeyi denedim ama ev telefonu da bağlayamadıklarını söyledi Türk Telekom. İl müdürlüğüne gidip çözüm masasına port sorununu söylediğimde proje çizilmesi gerektiğini, bir şey yapamadıklarını söylediler. Açıkçası bana sadece saçma bir hatadan dolayı port yok gözüktüğü gibi geliyor çünkü yan apartmanlarımda VDSL altyapısı var. Şu an çözüm olarak aklımda Türk Telekom'a gidip port kablolarının fotoğraflarıyla çözüm masası gerekirse saha elemanlarıyla konuşmak, sormak, üstelemek veya elektrikçiyle konuşup ondan port açmasını ya da yan binadan başvuru yaparsam kablo çekip çekemeyeceğini sormak var. Bunları yaparken burada portlardan anlayan veya bu konuda çalışan birisinden bilgi veya çözüm önerisi almak istiyorum. İnternetsiz hayat geçmiyor ve ben normalde bilgisayar bağımlısı biriyim ve bu durum benim için cehennem. Kabloların fotoğraflarını ekliyorum. Sarkan yani D: 6 yazan kablo benim dairemin kablosu. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: