Binadaki Türk Telekom kutusu fiber kutusu mu?

Klipston

Kilopat
Merhaba,

Görsellerden de görebileceğiniz üzere Türk Telekom iki gün önce binaya bu kutuyu monte etti. Bu kutu fiber kutusu mu? Altyapı sorgulamaları yaptığımda fiber gözükmüyor. Bilen birileri beni aydınlatırsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241107_002752.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20241107_002744.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20241107_002806.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 95

Evet Türk Telekom (FTTH) fiber altyapı gelmiş. Daha aktif olmadığı için gözükmüyordur.

Bugün Türk Telekom'u aradığımda sizde fiber altyapısı yok diyordu. O zaman kutu aktif olmadığı için görmemiş olabilir mi?

Bende Superonline var aynı şekilde oldu kutuyu bağladılar 2-3 gün sonra aradım hayır henüz fiber gelmemiş dediler yaklaşık 2 hafta sonra fiber bağlandı.

Bende Superonline var aynı şekilde oldu kutuyu bağladılar 2-3 gün sonra aradım hayır henüz fiber gelmemiş dediler yaklaşık 2 hafta sonra fiber bağlandı.
anladım hocam. Yardımlarınız için teşekkürler. Genelde fiber kutusunu plastik olarak görmediğim için biraz tuhaf geldi.

anladım hocam. Yardımlarınız için teşekkürler. Genelde fiber kutusunu plastik olarak görmediğim için biraz tuhaf geldi.
Öncelikle hayırlı olsun tt ftth fiber getirmiş yakın zamanda bağlantıları yapılıp kullanabilirsiniz Fiber kutusu değişkenlik gösterebilir ellerindeki malzemelere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…