Binance nasıl kullanılır?

halisioi

Decapat
Daha fazla  
Sevgili dostlar öncelikle sorum şu, ben Binance mı yoksa Binance TR'mi kullanmalıyım?
Ve Binance gibi yerlerde komisyon nasıl kesiliyor? (internet coinlerinden bahsediyorum) Vergisi var mi varsa vergiyi otomatik mi çekiyor?
Son olarak da para nasıl yatırılıyor ve hangi bankalar ve kredi kartları üzerinden yatırılabiliyor?
Konu hakkında çok bilgim yok, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binance uye oldugun T.C. Ile banka hesabının kayıtlı oldugu T.C. Aynı olması lazım.
Ve duruma gore hem Binance TR hem de Binance kullanıyorsun. Şu an hatırlamıyorum YouTube'da detaylı vıdeoları mevcut diye bılıyorum.

Sevgili dostlar öncelikle sorum şu, ben Binance mı yoksa Binance TR'mi kullanmalıyım?
Ve Binance gibi yerlerde komisyon nasıl kesiliyor? (internet coinlerinden bahsediyorum) vergisi var mi varsa vergiyi otomatik mi çekiyor?
Son olarak da para nasıl yatırılıyor ve hangi bankalar ve kredi kartları üzerinden yatırılabiliyor?
Konu hakkında çok bilgim yok, şimdiden teşekkürler.

İkisini de kullanman lazım çünkü Binance TR de çok az kripto para birimi var ama parayı oradan çekiyorsun birçok bankayla anlaşmalı zaten direk olarak bankandan yatırıp çekebilirsin vergilendirmeyi bankadan atıp çektiğin zaman otomatik yapıyor diye biliyorum ama yanlışım olabilir bu konuda belirtmemde fayda var.

coin mühendisi diye bir kanala var onu izle baya iyi anlatıyorlar
Bakacağım hocam sağ olun.

Binance uye oldugun T.C. Ile banka hesabının kayıtlı oldugu T.C. Aynı olması lazım.
Ve duruma gore hem Binance TR hem de Binance kullanıyorsun. Şu an hatırlamıyorum YouTube'da detaylı vıdeoları mevcut diye bılıyorum.
Bilmiyordum tc T.C'nin aynısı olması gerektiğini sağ olun hocam.

İkisini de kullanman lazım çünkü Binance TR de çok az kripto para birimi var ama parayı oradan çekiyorsun birçok bankayla anlaşmalı zaten direk olarak bankandan yatırıp çekebilirsin vergilendirmeyi bankadan atıp çektiğin zaman otomatik yapıyor diye biliyorum ama yanlışım olabilir bu konuda belirtmemde fayda var.

Hocam yatırım limiti gibi bir şey var mı ve parayı IBAN gibi bir sistemle mi yolluyoruz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı