Binance pool çalışma mantığı

onurcancelep

Hectopat
Yer
İstanbul
Öncelikle selamlar,
Taze gelin bir miningciyim. Evimde ufak odamda tek kart ile 300 500 gelsin diyerekten yapıyorum bu işi.
Benim amacım en kısa zamanda trink nakit parayı elime-hesabıma almak.
Şimdi bakıyorum ethermine sistemine. 0.1 olmadan veremiyormuş. Ya da ben yanlış anladım.
Her neyse onu bilen yorumlar zaten burada. Asıl konu binance.
Pool sistemine sahip bir borsa olarak görebiliriz sanıyorum ki. Algoritmaları al sat işleri yatır çek işleri buradan yürüyor, hesap açılıyor, pooldaki ne kadar olursa olsun 24 saat sonra cüzdana geliyor"muş". Bilen yeşillendirsin. Özellikle kendi eliyle gözüyle gören yapan varsa yorumlarını beklerim. Sistem bu şekilde mi? Öneri olarak verebilir misiniz binance poolda kazımı ? Ya da aklınızda olan güzel pool var mı ? Bu kötü bunu kullan dediğiniz, avantajlı olan vs. ?

Son düzenleme:
Binance havuzunda Pool Fee %2.5, orada yapmak mantıklı gelmiyor bana. Bence ethermine kullanıyordum bu hafta son alacak. Yeni ödeme rakamları çok yüksek.

Ethermine en düşük 0.01 ödeme yapıyor ama 2 haftada bir. Bence çok uzun bir süre. 2 Haftada Ethereum batar mı çıkar mı bilemezsin. Zaten üç kuruş kazanıyoruz, ETH yarı yarıya düşüş yaşasa üç kuruşluk kazanç hiç olur.
Eskiden her hafta ödeme yapıyordu ama iki haftaya çıkardılar. Yaklaşık 65 dolar param kaldı ve çekemiyorum. Çekmek için diğer haftayı bekliyor ve ETH düşmemesi için dua ediyorum. Benim de bu hafta sonu itibariyle son kullanışım.

Sen nereye geçiyorsun peki ? Evet 2 hafta sıkıntı. Biz az kazanç sağlayanlar için sıkıntı yani. 0,1 olan hemen çekiyor ne de olsa.

Sen nereye geçiyorsun peki ? Evet 2 hafta sıkıntı. Biz az kazanç sağlayanlar için sıkıntı yani. 0,1 olan hemen çekiyor ne de olsa.
Şu an araştırmadayım. Ethermine geç ödeme yapıyor ama diğer havuzlar da minimum 0.5 ETH olunca ödeme yapıyor. Bu işi evde tek kartla yapanlar için Ethermine'ın alternatifi var mı bilmiyorum henüz.

Eki Görüntüle 881316
Sitede böyle gözüküyor, emin misiniz?
  • Unpaid balances above 0.05 ETH will be paid out every 7 days
  • Unpaid balances above 0.01 ETH will be paid out every 14 days
Ethermine Payout Policy Sayfasından alıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…