Binance pool çalışma mantığı

Hay ya, bir gün ethermine bir gün binance kazdım. Kafa gitti benim.
Ethermine 23 mh/s ile 0.05 kasılır mı ki 6 7 günde bilemiyorum. Öyle ise denk gelir ve zaten olması gerektiği gibi alırım paramı. Eh, bir hafta olur ya.

Binance hesabım yok. Ethermine'da kazıyordum. Binance hesabı mı açmam gerekiyor?

Binance hesabım yok. Ethermine'da kazıyordum. Binance hesabı mı açmam gerekiyor?
Tabii, ayrıca kendi poolunda kazıyoruz. Yani benimki öyle. birmilyonsekiyüzyüzdoksanaltıbinüçyüzseksenyedi tane video da öyle öğretti bana. Çok şey araştırdım kafa gitti benim. Ama sonunda stabili yakaladım.

Hayret ediyorum. Kazarken 23 sitede 31 oldu

14 günden önce çekmen mümkün değil 61.35 MH ile 1 haftada %0.032 kazılıyor.
Oh bee, doğru yaptım o vakit. Teşekkür ederim. Bir şey diyeceğim...
Kazarken 23 ama sitede neden daha yüksek ?

Eki Görüntüle 881325
Orası önemli değil bazen benim MH gönderdiğimden 30 fazla gözüküyor ama aynı ETH geliyor.

60 mh/s İle 24 Saat açık sistemde 1 haftada 0.028 kazabildim. 23 mh/s İle 1 haftada 0.05 kazmak mümkün değil.

Bittrt'de Ethereum cüzdanım var oraya aktarmıyorlar mı? Binance açmadan bir yöntem var mı?

60 mh/s İle 24 Saat açık sistemde 1 haftada 0.028 kazabildim. 23 mh/s İle 1 haftada 0.05 kazmak mümkün değil.
Ethermine niye böyle yapıp kendini bitirdi anlamadım. Aşırı kaçış olacak bence, 14 gün çok uzun zaman. Miningciler kadar bir o kadarda evde yapan var kendi bilgisayarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…