Binance Pool'a taşınmak

abdev

Kilopat
Makaleler
1
Lolminer ile ethermine üzerinden kazıyordum ancak geç yatırmasından dolayı binancepool'a taşınmak istiyorum. Bilenler aydınlatabilirse sevinirim. Binance hesabımı açtım.

Binance hesabı açıp kimlik doğrulamasını tamamlayın. Sonra Bitcoin Mining Pool | Bitcoin Mining Contracts | Crypto Mining Pool | Binance adresindeki adımlarla bir Pool hesabı yaratın. Sonrasında miner yazılımının ayarlarını yapıp çalıştırabilirsin. Lolminer hiç kullanmadım, T-Rex düzenli güncelleme aldığı ve stabil performansı nedeniyle onu tercih ediyorum.

T-rex'i nasıl ayarlayabileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz? Youtube linki süper olur.
Binance pool hesabınız var mı?

Varsa şuradan T-Rex'i indirin :

Bunu bilgisayarınızda bir klasöre açın. Sonra bir notepad açın ve aşağıdaki kodu oraya kopyalayın. Sadece binanceusername olan kısma kendi Binance Pool kullanıcı adınızı yazacaksınız. Bu dosyayı T-Rex'i açtığınız klasöre .bat uzantılı olacak şekilde kayıt edin. Sonra da çalıştırın.

Kod:
t-rex.exe -a ethash -o stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:3333 -u binanceusername -p x -w miner1
pause

Bende çalışmadı sanırım. Kartım 5700 XT.
Phoenix ile sorunumu çözdüm. Herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar işin içinden çıkamadım yardıma ihtiyacım var. Şöyle ki T-rex miner kullanarak eski gtx 1080 kartımla binance pool de ethereum kazıyorum fakat 21 Mhs gibi bir değer alıyorum bunu miner ın gddr 5 kartlara özel -mt 4 özelliği ile 33 Mhs ye çıkarabilirim fakat bunun için Bat dosyasına -mt 4 parametresini ekleyip T-rex miner ı yönetici olarak çalıştırmam gerekiyor ve günlerdir bunu başaramıyorum.. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim teşekkürler.
Sonunda sorunu çözdüm.. Özelliklerden yönetici modun da çalıştırmayı denedim oldu..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı