Binance Pool'dan Ethermine'ye geçiş

denizggll

Picopat
Katılım
20 Eylül 2021
Mesajlar
61
Binance pool üzerinde yaklaşık 5 aydır kazım yapıyorum ve araştırmalarım sonucunda Ethermine havuzuna geçmeye karar verdim.
Öncelikle burada yazacağımiz cüzdan adresini nasıl seçiyoruz?
Ben şu şekilde yaptım.
Binance>spot cüzdanım>yatirma>kripto yatirma.
Buradan Ethereum'u seçtikten sonra ağ adresini Binance Smart chain olarak seçtim ve bana verilen Ethereum yatırma adresini madencilik programındaki not defterinin içine yazdım.
Eksik yaptığım veya değiştirmem gereken bir yer var mı?
 
ERC 20 olarak seçmeniz gerekiyor aksi takdirde kaybolabilir. Konfigürasyon dosyasının içine port ve ssl numaralarını da ethermine sitesindekileri yazmanız gerekiyor. Daha sonrasında başlatabilirsiniz
 
Hayır BEP 20, fakat ethermine ERC20 olarak kazım yapmanızı sağlıyor. Yani gönderimi ERC-20 ağında yapacak. Zaten dikkat ederseniz BEP 20 ve ERC 20 adresiniz aynı. Yani BEP 20 bile seçseniz otomatikmen ERC 20 ağında geçecek hesaba. Ancak yine de ERC 20 seçmeniz daha sağlıklı olanı. Çünkü örneğin soğuk cüzdanlarda vs.yanlış ağ seçimi varlığın kaybolmasına yol açabiliyor. Kazdığınız tutarın başına bir şey gelmemesi için en doğru yöntem bu. Konfigüre dosyasına Binance cüzdanınızın ERC 20 adresini girin, port numaralarını ve server numaralarını ethermine'dan kopyalayın ve yapıştırın. Daha sonrasında kazımı başlatabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı