Binance TR dolandırıcılık suçu şüphesi

ben 30 dk önce 480 tl çektim 2 dk sürmedi almam belki rakam küçük diye olabilir sizin yüksekmiydi.
365 TL hocam. Yalnız benimki yatırma işlemiydi, çekme işlemi değildi. Bir de şöyle bir olay var. İşlemler rastgele kabul görülebiliyor. Mesela şuan yatırdım diyelim bunu kabul etmedi, 2 dakika sonra tekrar yatırmayı denedik diyelim sistem onu kabul edebiliyor. Birinci fotoğrafta bulunan kişi bundan şikayet etmiş. Hani ilk yatırdığım neden kabul olmadı da, 2 dakika sonra yatırdığım kabul oldu?

Allah'a emanet borsa işlemi yapıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bugün hesabıma ayrı ayrı bakiye ekledim, bir sorun olmadan geçti.
Binance TR'ye kayıtlı kimlik numarası ile EFT yaptığınız hesabın kimlik numarası aynı mı?
Evet hocam zaten şartlarda sadece kendi banka hesabınızdan gönderim yapabilirsiniz diye yazmışlar. Ona özellikle dikkat ettim. Tek korkum hani acaba açıklama kısmına veya hesap adı kısmına Anonim Şirket tarzında bir ad veriyorlar ya onu mu yazmam gerekiyordu diye düşünüyorum ama öyle yazmam gerektiği belirtilmemiş üstüne üstelik yazanların ki de gitmemiş. Bilmiyorum yani neden bu süreç bu kadar uzadı...

Evet hocam zaten şartlarda sadece kendi banka hesabınızdan gönderim yapabilirsiniz diye yazmışlar. Ona özellikle dikkat ettim. Tek korkum hani acaba açıklama kısmına veya hesap adı kısmına Anonim Şirket tarzında bir ad veriyorlar ya onu mu yazmam gerekiyordu diye düşünüyorum ama öyle yazmam gerektiği belirtilmemiş üstüne üstelik yazanların ki de gitmemiş. Bilmiyorum yani neden bu süreç bu kadar uzadı...
EFT yaparken BinanceTR ibanını ve İsim ünvan kısmına BN TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ olarak girmeniz gerekiyordu bende aynı şekilde ünvan yazmadan sadece iban olarak EFT yapmıştım.Para gitmişti ancak sonra hesabıma geri geldi geçersiz bilgi diyerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı