Merhaba, Binance'dan ödeme alıyorum bende. Birkaç gündür düştü verim, 114 MH'lık iki ekran kartlık bir rig'im var. Günlük ödemesi 0,00163 civarında geziyor. Sizce de düşük değil mi ?
Merhaba, Binance'dan ödeme alıyorum bende. Birkaç gündür düştü verim, 114 MH'lık iki ekran kartlık bir rig'im var. Günlük ödemesi 0,00163 civarında geziyor. Sizce de düşük değil mi ?
Peki sizin rig'in mh değeri nedir ? Benim planım uzun vadeli, 3 sene boyunca çekim yapmayı düşünmüyorum o yüzden 114'e oranladığımızda sizin 2Miners kazımı kaç olur ?
Peki sizin rig'in mh değeri nedir ? Benim planım uzun vadeli, 3 sene boyunca çekim yapmayı düşünmüyorum o yüzden 114'e oranladığımızda sizin 2Miners kazımı kaç olur ?
Ben şu anda mining yapmıyorum. 2CryptoCalc'ın şu anki verilerine göre siz günde 0.00192 ETH kazıyorsunuz 114 MH/s ile. 2Miners ile tam olarak 0.00192 ETH alabileceğinizi düşünüyorum.
Merhaba eğer kazdığınız etheri satmayacaksanız hiveos'un kendi havuzu var 0,1 ethere ulaştığınızda ücret komisyon hiçbir fark ödemeden direkt cüzdanınıza aktarabilirsiniz. Kazım gücünüze bağlı olarak bugün itibariyle güncel olarak 35-40 günde bir cüzdanınıza herhangibir bedel ödemeden aktarılır.
Ama şunu unutmamak gerekir, hiçbir havuz ethermine kadar istikrarlı kazanç sağlamıyor ve yaza doğru ethereum 2.0 geçilecek. O yüzden ethereum madenciliği sona erecek bunuda söylemiş olayım.