Binaya Nasıl Fiber Altyapı Getirilebilir?

Bölgedeki çalışanlara bağlı. Çekebilir de çekmeyebilir de. Zaten o iş kolay. Bir elektrikçiyle anlaşırsanız o da çeker ücreti karşılığında.
Ama bunları konuşmak için çok erken.
Açık Kapı dan hiç cevap gelmedi 1 hafta oldu ama benim bulunduğum bölgedeki başka mahalleye Türk Telekom kazı çalışması yapıyor şu an hala çalışıyorlar bulunduğum yerden çok görülmüyor Türk Telekom araçları var benim başvurduğum talep için olabilir mi?

Bilmem, olabilir de olmayabilir de. Gidip adamlarla konuşun.

Biraz daha bekleyin bence.
Anladım yani bayadır cevap gelmedi dedim 1 hafta oldu bilmiyorum o yüzden sordum

Anladım yani bayadır cevap gelmedi dedim 1 hafta oldu bilmiyorum o yüzden sordum
Türk Telekom Müdürlüğünden aradılar fiber dönüşüm ekibi bana Açık Kapı dan talep iletmişsiniz onun için aradım dedi bina sizin mi oturyor musunuz dedi oturuyorum dedim. Binada oturuyorsanız size fiber kabloyu verelim elektikçiye çektirin dedi. Hiç yardımcı olmadılar

Son düzenleme:
Proje var mıymış yok muymuş sorsaydınız keşke. Ama durup dururken de "size fiber kablo verelim" demezler herhalde. Arayan numarayı arayıp daha detaylı bilgiler isteyin. Ayrıca fiber kablo teklifini de kabul edin.

Proje var mıymış yok muymuş sorsaydınız keşke. Ama durup dururken de "size fiber kablo verelim" demezler herhalde. Arayan numarayı arayıp daha detaylı bilgiler isteyin. Ayrıca fiber kablo teklifini de kabul edin.
Müdürlük böyle bir cevap iletmiş Açık Kapı ya

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220805-134622_Chrome.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 309
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…