Çözüldü Binding of Isaac Repentance DLC'sinden sonra save gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahtayol

Picopat
Daha fazla  
Normalde AfterBirth+ ile oynuyordum ve Repentance'yi ekledim, ama önceden oynadığım Save'im gitti. İnternetten araştırdım ve oyun dosyalarından önceki Save'i bu DLC'nin olduğu kayıt dosyasına falan attım ama bunlar bir işe yaramadı. Başka çözüm bilen birisi var mi?

Bu sorunu yaşayan birisi de yok gördüğüm kadarıyla.

Çözüm
Eskiden ilk çıktığında bu sorunu yaşayanlar olmuştu fakat çözüldü diye biliyorum, isterseniz save dosyalarına bakın klasörün içinde duruyor mu diye. Steam'den Repentance kapatıp bir de öyle açmayı deneyin save'ler geri geliyor mu.
Eskiden ilk çıktığında bu sorunu yaşayanlar olmuştu fakat çözüldü diye biliyorum, isterseniz save dosyalarına bakın klasörün içinde duruyor mu diye. Steam'den Repentance kapatıp bir de öyle açmayı deneyin save'ler geri geliyor mu.

Çözüm
Eskiden ilk çıktığında bu sorunu yaşayanlar olmuştu fakat çözüldü diye biliyorum, isterseniz save dosyalarına bakın klasörün içinde duruyor mu diye. Steam'den repentance kapatıp bir de öyle açmayı deneyin Save'ler geri geliyor mu?

Sanırım bir şekilde kayıt dosyaları silinmiş ama bunun silinmesi benim hatam olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı