Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba, telefonda Google Chrome var orada arama motorunu Bing yaptım. Ama benim 3 tane Microsoft hesabım var onlardan birisini yapmış benim ana hesabima giriş yapamadım yani giriş yapma yerini bulamadım nerededir bu? Dosya Ekleri Screenshot_2024-06-14-19-07-22-554_com.android.chrome-edit.jpg 41,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba, telefonda Google Chrome var orada arama motorunu Bing yaptım. Ama benim 3 tane Microsoft hesabım var onlardan birisini yapmış benim ana hesabima giriş yapamadım yani giriş yapma yerini bulamadım nerededir bu?
Çözüm borisyeisar 15 Haziran 2024 Outlook'a girip oradan oturumu kapatırsanız otomatikmen Bing'den de çıkmış sayılırsınız.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.366 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 15 Haziran 2024 #2 Outlook'a girip oradan oturumu kapatırsanız otomatikmen Bing'den de çıkmış sayılırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 borisyeisar dedi: Outlook'a girip oradan oturumu kapatırsanız otomatikmen Bing'den de çıkmış sayılırsınız. Genişletmek için tıkla... Aslında ilk onu denedim olmamışti ama şimdi baktığımda düzelmiş teşekkurler. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: Outlook'a girip oradan oturumu kapatırsanız otomatikmen Bing'den de çıkmış sayılırsınız. Genişletmek için tıkla... Aslında ilk onu denedim olmamışti ama şimdi baktığımda düzelmiş teşekkurler.