Bing arama ekranı nasıl karanlık tema yapılır?

Salihw

Decapat
Daha fazla  
Bing aradıktan sonra çıkan yeri nasıl karanlık yapabilirim?

Screenshot_1.png

Screenshot_1.png

Bing galiba sadece ABD içerisinde koyu tema desteği sunuyor. Dark Reader'da otomatik koyu tema listesine eklemiş.

Google dışında diğer ülkelere göre geiştirme yapan arama motoru neredeyse yok. DDG, Bing genellikle Amerika odaklı. Bunlara alternatif çıkan Avrupa bazlılar da kendi ülkelerini düşünüyor. Yandex, Rusya odaklı ve Türkiye içerieine yaptığı yatırımlar da PR dışında çok gelişmiş değil. Kullanıcı verileri ile harita sistemlerini geliştirmişlerdi. Ama onlar da bundan 1-2 yıl önce yavaş yavaş çekilmeye başladılar.

Her şeye rağmen Google'dan devam etmek zorunda kalıyoruz ama onda da SEO kafayı yediği için bıktık. Çare hangisi acaba? :D

Ben Google'u sırf filmleri izledim ve İngilizce arama yapınca çok daha iyi sonuçlar çıkardığından kullanıyorum. Yapay zeka vb. ile bu arama motorlarının, Google'un önüne geçmesi çok zor. Google şu zararlı siteler ve SEO sıralamasını çözerse çok iyi olacak. Elbette bu sorundan 2-3 yıl sonra çözüleceğini gösteriyor. Google çok tembel bir firma. Google reklamlar, YouTube ve hizmetlerden gelen para inanılmaz olduğundan umursamıyor. Microsoft da şu hizmet işini çözse süper olacak. Edge ile iyi bir ivme yakaladı ama diğer taraflarda esamesi okunmadığından halen Google'a rakip değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı